Parimatch dopisivanje uživo

Parimatch je popularni kazino operater i sportska kladionica locirana u Indiji, koja nudi razne vrste igara, najvažnijih sportskih događaja, poker i igara sa stvarnim dilerima i mnoge druge mogućnosti za klađenje. Njihova aplikacija važi za vrlo kvalitetnu, podižući “mobilno klađenje na viši nivo”. Izgleda kao desktop sajt i kompatibilan je sa svim android uređajima sve dok su 4.0.3 ili novija verzija.

Parimatch nudi strimove uživo sa pristupom spektakularnim mečevima i borbama širom sveta, emitovanim u realnom vremenu. Ovo uključuje događaje iz sveta UFC-a, tenisa, fudbala, kriketa i još toga. Statistike su takođe dostupne u realnom vremenu. Tu opciju možete odabrati ukoliko meč koji ste izabrali ne strimuje.

Parimatch nudi opciju ranije isplate. Ovo je čini jednom od retkih kladionica koja to radi. To znači da ne morate da čekate da se događaj završi; Možete povući svoju opkladu pre toga. Ukoliko izgledi nisu na Vašoj strani, ovo služi kao osiguranje.

Parimatch je aplikacija sa više od 100 stonih igara. Štaviše, ima događaje za svačiji ukus.

Dopisivanje uživo je dostupno sa njihove stranice za podršku. Da biste joj pristupili morate se ulogovati. Kao alternativu, možete pozvati +38 093 396 84 94 (Whatsapp). Parimatch korisnički servis je takođe dostupan putem e-pošte na support@parimatch.in. Operater će dati sve od sebe da Vam odgovori što je pre moguće. Agenti korisničkog servisa govore Engleski i Hindi.

Trustpilot kaže da je Parimatch vrlo pouzdan i bezbedan. Ovo “definitivno nije prevarantski sajt”, pružajući razne vrste igara i sportova. Iznenađujuće je to da je većina komentara (62%) o sajtu na Trustpilot-u veoma negativno, generalno ga rangirajući kao loš. Evo tipičnog od pre 5 dana:

 “Ne verujte pozitivnim recenzijama ovde jer parimatch u poslednje vreme koristi lažna imena, onu su obični gangsteri i bukvalno će ukrasti Vaš novac od Vas zatvarajući Vaš nalog ne isplativši Vas. Nalaze se pod istragom nekih vlasti. Molim Vas pridružite se drugom sajtu za klađenje jer su ovi apsolutna sramota.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *