Olimp kladionica radno vreme

Olimp kladionica je jedna od najpoznatijih na regionalnom tržištu, a činjenica da je istovremeno i jedna od najmlađih svedoči o tome da je uspešno uspela da isprati i u nekim segmentima i nadmaši ostale kladionice koje su u trenutku njenog osnivanja dobro poslovale već duže vreme. Olimp kladionice imaju preko 50 poslovnica u zemlji gde se njihovi korisnici mogu oprobati u sportskom klađenju, ali i drugim igrama na sreću.

Radno vreme poslovnica je svakog dana od 08:00 do 23:00. Međutim, jasno je da ovo vreme ne zadovoljava potrebe korisnika koji bi želeli da njihove usluge koriste i u kasnijim časovima, a pored toga, pandemija koja nas je nepripremljene zadesila pokazala nam je da više čak ni izlaske iz svojih domova ne možemo uzimati zdravo za gotovo i da postoji mogućnost da nam u nekom trenutku budu ograničeni, a samim tim i fizička poseta kladionicama onemogućena.

Stoga je idealno rešenje za prethodno navedene probleme – onlajn kladionica. Srećom, Olimp kladionice su ovaj segment poslovanja već godinama usavršavale, pa njihovi korisnici mogu nesmetano da uživaju u onlajn sportskom klađenju, onlajn kazinu i slotovima putem sajta ili mobilne aplikacije. Vanredno stanje, kiša, sneg ili bilo koja vremenska nepogoda ne predstavljaju prepreku jer se ljubitelji igara na sreću uvek mogu priključiti iz udobnosti svoga doma. U ovom konceptu može se reći i da radno vreme onlajn Olimp kladionica ne postoji, odnosno neograničeno je, jer su iste dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, te i korisnici koji su po prirodi noćne ptice uvek mogu uživati u celokupnom asortimanu usluga. Nažalost, mobilna aplikacija je za sada dostupna samo onima čiji telefoni imaju Android operativni sistem, ali dobra vest je da je sajt dostupan svima, te ga uz veoma jednostavnu registraciju kroz nekoliko klikova, čak i tokom neradnih dana, praznika ili kad vam se baš ne izlazi iz kuće možete bez ograničenja koristiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *