Olimp kladionica aplikacija

Za sve ljubitelje sportskog klađenja, Olimp kladionica pruža širok dijapazon mogućnosti u raznim sportovima. Ovu kladionicu možete pronaći na više lokacija u glavnom gradu, ali isto tako i u čitavoj Srbiji.

Pristup aplikaciji

Ukoliko na vašim pretraživačima na mobilnim uređajima ukucate olimp kladionica preko google pretrage, verovatno ćete morati malo da skrolujete na niže kako biste pronašli link ka sajtu i to klikom na opciju ’’Kladionice Olimp – Olimp mobile’’. Daleko brži način jeste da direktno unesete naziv sajta, odnosno online.kladioniceolimp.com i tako pristupite sajtu. Na samoj početnoj strani videćete plavo dugme, a klikom na isto moći ćete da preuzmete aplikaciju na vaš mobilni uređaj. Prva stvar koja će vam se pojaviti na ekranu jeste pitanje da li ste sigurni da želite da preuzmete aplikaciju i u slučaju da ona može naškoditi vašem uređaju. Ukoliko imate poverenja u Olimp, potrebno je da kliknete na dugme potvrdi. Nakon preuzimanja potrebno je da instalirate aplikaciju. Vodite računa da li vam je isključena zabrana preuzimanja aplikacija sa nepoznatih izvora, jer u suprotnom nećete moći da dovršite instalaciju. Nakon završene instalacije potrebno je da aplikaciju i otvorite.

Aplikacija

Ono što je interesantno prilikom prvog korišćenja ove aplikacije jeste da imate navigatora koji vam objašnjava kako se sama aplikacija i koristi korak po korak. Ukoliko to pak ne želite, vrlo lako možete kliknuti na dugme ’’kraj’’ koje se nalazi u donjem desnom uglu ekrana. Na početnoj strani nalazi se krug sa četiri opcije i to klađenje, vremenska, uživo i moj tiket. U gornjem levom uglu imate opciju brzog biranja, odnosno sve navedene stavke izlistane na jednom mestu, kao i dugme za podešavanja i izlaz iz aplikacije. U desnom uglu imate opciju za pretraživanje, kao  za pomoć, te ukoliko kliknete na znak pitanja ponovo ćete otvoriti takozvanog navigatora koji će vas voditi kroz aplikaciju. Na posletku tu je i opcija za prijavu, te ukoliko već imate kreirani profil možete se jednostavno ulogovati unošenjem korisničkog imena i lozinke u polje za prijavu, a možete čekirati i opciju da vas aplikacija zapamti i sačuva vam lozinku kako ne biste morali iznova da je unosite. No, ovo preporučujemo samo u slučaju da vi isključivo koristite vaš mobilni uređaj u ove svrhe. Ukoliko nemate kreiran nalog, lako to možete učiniti klikom na opciju registruj se.

Klađenje

Ukoliko odaberete opciju klađenje aplikacija će vam otvoriti novu stranicu na kojoj možete izabrati sport koji biste želeli da igrate, tu su standardni fudbal i košarka, ali i tenis, nfl i bejzbol. Takođe sve je sortirano po državama ili kontinentima, tako da vrlo lako možete pronaći željenu ligu. Ukoliko na primer kliknete na opciju Europe, a prethodno ste odabrali fudbal, moći ćete da odaberete neku od opcija kao što su liga šampiona, liga evrope, kvalifikacije za svetsko prvenstvo i slično. Klikom na ligu šampiona otvaraju vam se sve ponuđene utakmice, kao i osnovni tipovi, a ukoliko biste želeli da pogledate tipove detaljnije, kao i kvote, potrebno je da kliknete na određenu utakmicu. Ova strana zapravo prikazuje koliko različitih opcija vam pruža aplikacija Olimp kladionice, te smo sigurni da ćete zaista uživati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *