Netbet minimalna uplata

Netbet prihvata uplate različitih provajdera onlajn plaćanja, minimum za većinu njih je 10$. Ukoliko se odlučite za bankovni ili žičani transfer, nema obaveznog minimuma. Većina metoda vam omogućava uplate do 5 000$ po transakciji, ali nema zvaničnog maksimuma.

Vaš region određuje dostupnost metoda plaćanja. Neke zemlje ne omogućavaju neke od popularnih načina ili su oni nedostupni. U UK nisu dozvoljene kreditne kartice.

Većina metoda plaćanja dolazi bez ikakvih provizija. Neke naplaćuju procenat vaše uplate, obično ispod 3%. Kada obavite transakciju, dobićete informaciju od Netbet-a o bilo kakvim potencijalnim promenama.

Odeljak “My Account” će navesti metode koje su dostupne u vašoj oblasti. Jednostavno odaberite ono što vama najviše odgovara.

Netbet prihvata mnoštvo kreditnih i debitnih kartica uključujući Diners Club, Visa and MasterCard. Takođe možete koristiti virtuelne kreditne kartice treći lica. Još jednom, minum za transakcije putem kartice je 10$. Postoji maksimum od 2 500$ po transakciji. Uplat putem kreditne i debitne kartice su trenutne. Uvek možete napaviti više od jedne transakcije ukoliko vam je potrebno da uplatite više od maksimalne dozvoljene sume.

Netbet ne naplaćuje proviziju na uplatu, ali kompanija koja vam je izdala kreditnu karticu će naplatiti oko 2,5% prebačene sume osim ukoliko se nalazite u UK u kome Netbet ne dozvoljava uplate kreditnom karticom.

Takođe možete izvršiti uplatu putem PayPal-a. Netbet, ipak, ne prihvata PayPal za neke ponude, kao što je bonus dobrodošlice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *