Najpoznatiji slotovi sa 20 platnih linija

Kazino slot igre mogu imati različit broj platnih linija. U današnje vreme, mnogi igrači preferiraju slotove sa 20 linija jer mogu naići na mnogo različitih kombinacija dobitnih simbola. U ovom članku ćemo videti neke od najzanimljivijih naslova koje preferiraju ljubitelji onlajn slotova. A sada da počnemo

20 Super Hot – EGT

Jedna od najpoznatijih EGT igara sa 5 kolona i 20 linija je 20 Super Hot. Naslov se može naći u većini onlajn kazina. Postoje specijalni simboli, misteriozni džekpot, dupli bonus i generalo mnogo uzbuđenja. Mnogi igrači vole ovaj voćni slot.

20 Super Hot

20 Clovers Hot – CT Interactive

Na temu voćnih slotova, pogledajmo 20 Clovers Hot od CT Interactive-a. Ova igra nudi 20 platnih linija na kojima se nalaze voćkice, zvona, potkovice, razbacani simbol, džoker simbol i mnogi drugi. Mnogi ljubitelji slotova vole grafiku ove igre i prateće zvučne efekte.

20 Burning Hot – EGT

Ovo je još jedno remek delo od EGT-a sa 5 koturova i 20 linija. Igra ima simbole sa voćkicama, sedmicama, znakom dolara, zvoncima i još toga. Ovde, razbacani simbol može da donese veliku nagradu, a džoker simbol može da zameni bilo koji simbol koji fali u kolonama kako bi napravio dobitnu kombinaciju. Džekpot runda sa atraktivnim dobicima je takođe dostupna.

20 Burning Hot

20 Star Party – CT Interactive

Još jedan voćni slot koji zaslužuje pažnju. 20 Star Party je razvio CT Interactive i nudi pet koturova i 20 platnih linija. Među voćnim simbolima u kolonama se nalaze lubenice, trešnje, jabuke, pomorandže i limunovi. Specijalni simboli isplaćuju najviše dobitke, a igra ima i demo verziju koju možete igrati besplatno.

Crazy Bugs 2 – EGT

Ova zanimljiva slot igra vas vodi u šumu gde ćete pronaći zabavne slike koje vam mogu doneti velike nagrade. I ovde imamo 5 koturova, 20 linija i ociju dupliranja vašeg dobitka. Takođe postoji i misteriozni džekpot. Morate pogoditi karte iste boje kako biste uzeli najveću nagradu.

Crazy Bugs 2

20 Mega Slot – CT Interactive

Ovaj poznati naslov od CT Interactive-a je još jedan klasični voćni slot sa pet kolona i 20 platnih linija. Igrači vole visoke isplate. „Double“ dugme je dodato kako bi potencijalno dupliralo vaš dobitak. Nema sumnje da je ovo uzbudljiv klasik koji bi svaki pravi ljubitelj slotova trebalo da proba barem jednom.

20 Mega Slot

Age of Troy – EGT

Troja je obnovljena na jedinstven način u EGT-ovoj igri Age of Troy. Ovo je vrlo zanimljiv slot na kome možete provesti dosta svog slobodnog vremena. Ovde ponovo imamo 20 linija duž kojih se pojavljuju dobitni simboli. Rešite džekpot misteriju i pobedite ukoliko pronađete karte iste boje. Takođe postoji opcija duplog dobitka. Isprobajte ovaj naslov – sigurno će vam se dopasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *