Top 5 slot igara u Mozzart onlajn kazinu

Mozzart kazinu, a posebno njegova digitalna verzija, važila je uvek za lidera u pogledu inovaciju u svetu kocke. S tim u vezi, verovatno najpopularnija igra, slotovi su u neretko deo inovatvnih promocija, konsantnog uvođenja promena, kao i brendiranju igara u Mozzartovom ruhu.

Trenutno, ono što se potencira u Mozzart-ovom onlajn kazinu su slot igre od provajdera Pragmatic, kao i igre sa oznakom „Dominazzija“. Više o ovim igrama ćete čuti u nastavku teksta kroz našu listu top 5 igara.

5. Aztec Forest

Iako nije od pomenutog Pragmatica, Aztec Forest je takođe delo jednog od najpopularnijih provajdera u svetu onlajn kocke, odnosno EGT-a. Pravila su uobičajna, postoje slabiji i jači simboli. Slabiji imaju oznaku štihova u kartama, dok jači kreću sa simbolom avana sa tučkom i, preko sekire, idu sve do Asteka, koji nosi najveću vrednost. Ono što je zanimljivo je činjenica da scatter nije zamenski simbol, već da postoji odvojeni zamenski, dok takođe pojava tri scatter-a ne donosi uobičajnih 10, već 7 besplatnih igara, te imajte to u vidu. Isto tako postoji opcija da smanjujete ili povećavate broj linija, što možete raditi i sa ulogom, a za one sa manjim strpljenjem tu je i opcija „turbo spina“.

Aztec Forest

4. Sugar Rush

Jedna iz kategorije „klasičnih“ Pragmatic-ovih igara. Funkcioniše po principu tetrisa, gde je neophodno da Vam se sklope iste simboli u određene šablone kako biste ostvarili dobitak. Dobitak se meri, odnosno množi u zavisnosti od tri faktora. Prvi je broj simbola i vrsta oblika, drugi je mesto u kvadratu gde se našlo podudaranje (svako polje ima drugačiji multiplikator), a treći je vrsta simbola. Poput svake slot igre i kod Sugar Rush-a simboli su rangirani po „snazi“, gde narandžasti gumeni meda ima najmanju vrednost, a roze okrugla bombona najveću. Takođe postoji i scatter simbol, koji menja svaki od postojećih oblika.

3. Rainbow Mania

Za treće mesto naše liste izdvojili smo novu igru u Mozzart Onlajn kazino ponudi, Rainbow Mania. Ono što je naša preporuka da obavezno pogledate pre igranja, a sigurno i glavna prednost ove igre su vrlo jasno i detaljno objašnjena pravila. Klikom na dugme „i“ u donjem levom delu Vašeg ekrana otvaraju Vam se pravila koja imaju nekoliko strana, i svaka strana je vrlo pregledna sa jasnim i neprenatrpanim informacijama. Tako da se vrlo lako može zaključiti koji bonusi šta znače, kako se koristi scatter i wild. Igra je u tonu irskih simbola sreće i zelenog patuljka. Simboli su rangirani po principu veći i manji, gde su manji simboli bronzano, srebrno i zlatno zvono, a veći harfa, šešir i detelina sa četiri lista.

Rainbow Mania

2. Fruits and Gold

Za drugo mesto naše liste, izdvojili smo igru Fruits and Gold. Jedna klasična i verovatno najprepoznatljivija slot igra, popularne „voćkice“ su takođe u okviru promocije vezane za džekpot bonuse „Dominazzije“. Kao i svaka igra voćkica, voće se rangira od trešnjica, preko limuna , pomorandži, šljiva, zvona i lubenica do grožđa i na samom kraju sedmica kao simbola sa najvećim rangom. Ono zašto ova igra zauzima drugo mesto je prvenstveno zbog spoja prostih pravila i poznatog slot interfejsa, sa bonusima i džekpotovima koji se često mogu dobiti na njoj, jer je gotovo redovan učesnik svih promocija.

1. Mozzart Bonanza

Jedna brendirana igra Mozzart onlajna kazina, koja je takođe deo akcije „Dominazzija“. Slično objašnjenom „Sugar Rush-u“ ova igra funkcioniše tako što se simboli ređaju u šablonskom kvadratu. Osnovna razlika je ta što se ne igra po tetris principu, veću po tome koliko se pojavio neki simbol. Što je pojavljivanje simbola ređe to on više donosi. Tako na primer banana donosi najmanje, dok srce donosi najviše. Minimalan broj pojavljivanja za dobitak je 8, pa raste na 10, pa na 12.  Mozzart simbol je scatter, i on dodaje po jedan simbol za svaki koji se pojavio. Glavni razlog zašto ova igra zauzima prvo mesto je, pored njene jednostavnosti, činjenica da je brendirana Mozzartova, s tim u vezi ova igra će gotovo uvek biti učesnik promocija i time potencijalno dodeljivati velike džekpotove svojim igračima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *