Bwin minimalna uplata

Većina načina plaćanja koje Bwin prihvata, koje uključuju Visa i MasterCar d kreditne kartice, bankovni transfer, Diners Club i Maestro Card, dolaze uz minimalni depozit od 10 eura. Bankovni transferi su izuzetak sa 20 eura. Minimalna suma za podizanje je 30 eura za sve metode osim Kalixa kartice. Vlasnici ovih kartica imaju minimum od 15 eura.

Uplaćivanje je vrlo lako čak i za početnike. Svako ko ima problema može da prati uputstva korak po korak za vršenje uplate sa svog naloga. Vrlo je jednostavno. Samo idite na Bwin početnu stranicu. Unesite svoje korisničko ime i lozinku kako biste se ulogovali na svoj nalog. “My account” dugme se nalazi u meniju koji takođe ima i odeljak “Deposit”.

Ovde možete uneti koliko želite da uplatite i da vidite koji je minimum. Operater automatski prikazuje sve načine plaćanja koji su dostupni u vašoj zemlji. Nakon toga odaberite željeni način prenosa i ponovo pratite uputstva.

Operater će vas preusmeriti na sajt proizvođača ukoliko želite da uplatite sredstva putem e-novčanika. Odatle samo treba da potvrdite uplatu. Ukucajte kodove ukoliko želite da izvršite uplatu preko Ukash or PaySafeCard.

Sve opcije transfera za odeljak kazina, pokera i sportskog klađenja su iste. Ljubitelji kazina i pokera bi trebalo da pogledaju sportsko klađenje ukoliko žele malo promene.

Operater se trudi da ponudi najlakši način plaćanja u zavisnosti od lokacije korisnika. Možete prebaciti ili primiti sredstva diektno sa svog naloga. Postoji dnevni limit transakcija od 400 eura i mesečni od 3 600 eura. Nakon storniranja bilo koje transakcije iznad ovih iznosa, klijent je isključen iz direktnog zaduživanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *