Koja je minimalna uplata na Betway?

Kladionica Betway omogućava korisnicima da se klade na hiljade sportskih događaja širom sveta i nudi pristup velikom broju kazino igara. Operater pruža svojim korisnicima laku registraciju, uplatu i isplatu, kao i zanimljive bonuse i promocije. Ipak, Igrači koji još uvek nemaju nalog na sajtu se interesuju za informaciju da li postoji minimalna uplata na Betway i koje metode uplate su dostupne na onlajn platformi. Na ova pitanja ćemo odgovoriti u nastavku našeg članka.

Koja su ograničenja uplate na Betway-u?

Kako biste finansirali svoj nalog na Betway-u putem jedne od dostupnih metoda, treba da uplatite najmanje 10 jedinica svoje lokalne valute. Ovo se odnosi na apsolutno sve opcije plaćanja koje su trenutno u ponudi. Nakon otvaranja sajta i klika na “Banking”, prikazaće se spisak sa mogućim metodama uplate. Kada se odlučite za jednu, videćete polje u kome imate opciju brze uplate od 10, 20 ili 30. U poslednjoj koloni na dnu, možete navesti drugu sumu.

U ovom trenutku, maksimalna uplata još ne postoji. Najbolje bi bilo kontaktirati njihovo dopisivanje uživo sa ovim pitanjem. Osoblje je uslužno i rado će vam pružiti ovu informaciju.

Koje metode uplate su dostupne na Betway-u?

Trenutno, nema mnogo metoda uplate, što je možda mali minus operateru. Ipak, brend uvek dodaje nove načine za dopunu naloga. Sada kada znate koja je minimalna uplata, pogledajmo trenutno dostupne opcije:

Skrill e-novčanik;

Neteller e-novčanik;

Astropay e-novčanik;

Voucher / Paysafecard system;

VISA ili VISA Electron bankovna kartica;

Mastercard bankovna kartica;

Naš sajt će prvi objaviti informacije o novim metodama uplate koje budu dostupne.

Da li mogu izvršiti uplatu putem mobilnog telefona?

Da, možete se ulogovati na mobilnu verziju Betway sajta i kliknuti na “Banking” kako biste izvršili uplatu. Gorenavedene metode se odnose i na računare i na mobilne uređaje, uključujući pametne telefone, iPhone ili tablete. Ovde je važno istaći da je mobilni sajt pristupačan svim korisnicima mobilnih uređaja kompatibilnih sa Android-om ili iOS-om.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *