Melbet minimalna uplata

Melbet je partner sa mnoštvom vodećih provajdera za onlajn plaćanje kako bi omogućio sve vrste metoda uplate i podizanja novca. Ovo uključuje bankovne transfere, debitne i kreditne kartice, e-novčanike i individualne softvere za plaćanje. Bez obzira koju metodu preferirate, Melbet vas pokriva.

Većina metoda prihvata uplate kao i podizanje novca, što je veoma pogodno. Da nije tako, morali biste da koristite dve različite metode transakcije. Melbet prihvata mnoštvo različitih valuta. Glavne su – USD, EUR, GBP – ali takođe i ZEK, rublje i mnoge druge. Prihvataju i kriptovalute kao što su Bitcoin, Litecoin i Dogecoin. Svoju valutu birate prilikom prijave.

Dostupne metode uplate zavise od lokacije korisnika. Metode koje su dostupne na vašoj lokaciji mogu biti ograničene na drugim mestima i obrnuto. Minimalni depozit je samo 1$ sa izuzetkom bonusa dobrodošlice koji dolazi sa drugačijim zahtevom. Ovo se može odnositi i na druge bonuse. Bez obzira na vaš odabrani metod, uplate će biti momentalne. Većina metoda uplate je bez troškova ili dolazi uz veoma nisku proviziju.

Ograničenje vaše metode uplate može biti veće od 1$. Pošto nema maksimalne sume za uplatu, vaš servis plaćanja može nametnuti ograničenja. Pre nego što napravite veliku transakciju, proverite uslove.

Melbet prihvata veliki broj različitih kreditnih i debitnih kartica, kao što su Maestro, Visa i MasterCard. Možete napraviti promenu bilo kada. Ne dozvoljavaju sve zemlje transakcije putem kreditnih kartica. Sa druge strane, debitne kartice se mogu koristiti i za uplate i za isplate. Provizija je 1,5% od sume transakcije. Ne možete povući novac upotrebom MasterCard-a, ali možete korišćenjem Visa-e i Maestro-a, za koje je potrebno do pet dana za obradu transakcije.

Melbet ne prihvata PayPal. Iako ga možda dodaju u budućnosti, morate odabrati drugi e-novčanik koji je za sada dostupan na sajtu. To uključuje Neteller, Skrill i Ecopayz. Tu su takođe i Boleto, MuchBetter, Yandex, Qiwi i drugi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *