Melbet dopisivanje uživo

Melbet je globalno dostupan sajt za klađenje koji prihvata igrače širom sveta. Postoje razne opcije za klađenje od kriketa uživo do egzotičnih ponuda kao što je teen patti. Platforma nudi kladionicu, e-sportove, kazino uživo i još toga. Ima raznolike metode plaćanja, uključujući UPI, Skrill i kriptovalute. Ima opcije klađenja sa isplatom, onlajn slotove, bingo, keno, rulet i blekdžek. Dostupno je na iPhone-u i Android-u.

Melbet ima veliki izbor opcija za klađenje na e-sportove. Još jedna prednost je pristupačnost. Nije bitan Vaš nivo veštine – Melbet stoji na raspolaganju početnicima, naprednim igračima i srednjim igračima. Ukoliko ste novi u onlajk klađenju, videćete da je njihova platforma vrlo laka za snalaženje. Ipak će i iskusniji igrači pronaći nešto za sebe. Dostupno je mnoštvo naprednih opcija za klađenje.

Podrška

Melbet nudi 24-časovnu korisničku podršku putem dopisivanja uživo ili preko telefona. Broj je 0708 060 1120. U Melbet-u možete pristupiti opciji dopisivanja uživo (“Online consultant”). Takođe je moguće stupiti u kontakt sa Melbet-om putem e-pošte na info-en@melbet.com.

Na Trustpilot-u 72% korisnika je ocenilo ovaj sajt za klađenje kao loš. Većina žalbi uključuje to što nije bilo moguće podići svoj dobitak. Iskupljujuće za Melbet je to što su na svaku recenziju na Trustpilot-u odgovorili lično. Igleda da je većina problema rešena. Na drugom sajtu se nalazi broj korisničke podrške koji se razlikuje od gorepomenutog. Taj broj je 804-333-72-91.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *