Top 5 slot igara u Max Bet onlajn kazinu

Kao najmlađi član „velike četvorke“ onlajn kazino na srpskom tržištu, Max Bet je uvek bio neko ko je prednjačio u inovatnivnim i interensantnim ponudama igara. Najpopularnija onlajn igra, odnosno slot, nije izuzetak. Naime, ako pogledamo ponudu Max Bet onlajn kazina videćemo da je asortiman spoj najpopularnijih klasika i novih hitova iz sveta onlajn slota. Nema greške u izboru bilo koje od igara iz Max Bet ponude. Svakako, mi smo izdvojili sledećih top 5 igara koje će Vam omogućiti najbolje iskustvo prilikom igranja istih.

5. Gates of Olympus

Na petom mesto naše liste, nalazi se Gates of Olympus slot igra. Sa mitološkim motivima antičke Grčke, sigurno da predstavlja jednu od najbolje dizajniranih igara. Pravila su jednostavna, simboli se pojavljuju na kvadratu sa 30 polja i rangirani su od najmanjeg ka najvećem. U zavisnosti od broja pojavljivanja se i ocenjuje dobitak, minimalno je 8, a za najveći dobitak potrebna su 12 ili više pojavljivanja nekog od simbola. Takođe postoji i scatter koji služi kao zamenski simbol za svaki, tumble simbol koji donosi besplatne igra, a možete podešavati i volatilnost gde, sa većom volatilnosti, ostvarujete šanse za veće dobitke. Bitno je napomenuti da je ova igra kreirana od strane jednog od lidera ove industrije, to jest Pragmatic-a.

Gates of Olympus

4. Respin Joker

Klasična „progressive“ voćkica igra. Ova igra zauzima četvrto mesto, zbog svog vremešnog dizajna, interesantnosti, a opet jednostavnosti. Pravila su poprilično prosta. Postoje različite voćke koje možete dobiti, i vezivanjem istih u neku od linija ostvarujete određeni dobitak. Simboli su rangirani od najmanjeg  Zamenski simbol je dzoker. Takođe, postoji i multiplikator, kao i progressive bonus koji se deli na srebrni, bronzani i zlatni.

3. Cowboy Coins

Na trećem mestu nalazi se Cowboy Coins igra. Slična kao i Gates Of Olympus, igra se zasniva na pojavljuvanju određenog broja simbola na ekranu. Ono što je karakteristično za ovu igru je činjenica da je intefejs nejednak, odnosno da u centralnom delu stoje kolone sa po četiri polja, a na bokovima sa tri. Isto tako manji broj pojavljivanja je potreban, nego što je to uobičajno kod ovih igara, odnosno minimalno tri, a za najveći dobitak šest. Od dodatnih simbola (pored onih što se klasično rangiraju), postoje scatter (zamenski), kao i novčići, vreće sa novcem i sefovi, koji svojim pojavljivanjem obezbeđuju dobitak u celoj toj koloni.

Cowboy Coins

2. Giza Nights

Zbog svog zaista prijatnog i savremenog dizajna, ova igra zauzima drugo mesto na našoj top listi slot igara. Igra je klasična linijska igra, sa određenim poznatim simbolima koji se rangiraju po „snazi“. Isto tako postoji zamenski simbol koji takođe može omogućiti besplatne igre. Ono što ovu igru razlikuje od ostalih je to da postoje bonus simboli, odnosno simboli koji Vam mogu doneti različite bonuse, kao i džekpotove. Konkretno, u Giza Nights slot igri to predstavlja mesec. Bonusi se dele u tri kategorije mini od 20, minor od 50 i major od 150. Ovi bonusi će biti trigerovani onog momenta kada Vam se pojavi simbol boost feature-a, koji je dat kao simbol galaksije.

1. Book of Ra Deluxe

Svako će se složiti da je ovo must-have slot igra svakog onlajn kazina. Nažalost retko je srećemo van nekih većih lokalnih kazina, kao i onih fizičkih, ali sigurno je svako bar jednom uživao u ovoj igri. Book of Ra predstavlja na neki način trademark slot industrije. Njena ekspanzija Deluxe, donosi dodatke u izgledu, kao i u broju linija. Iako verujemo da nema potrebe ponovićemo pravila ove „evergreen“ igre. Simboli se rangiraju od nanižih, štihovi karata, preko bube, faraona do istraživača. Popularne knjige predstavljaju zamenski simbol, gde isto tako ukoliko se pojavi više od dve knjige, trigeruje se 10 besplatnih igara. Kod besplatnih igara dobijate simbol, čije pojavljivanje (3 ili više), dodeljuje kao da je u celim kolonama taj simbol, gde Vam se naplaćuje po svim linijama. Zaista veliki plus Max Bet onlajna kazina je što ima ovu vremešnu slot igru u svojoj ponudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *