Matchbets kladionica registracija i recenzija

Matchbets je kladionica iz SAD koja je osnovana tek 2020. ali je već napravila ime. Usluge koje nudi su i tradicionalne i ravnopravne sa kladionicom. Kladionicom upravlja ESGS Processing Services Limited i radi samo pod licencom Kurasao, što je za neke mana. Platforma za klađenje je podržana od strane Everymatrix-a.

Kladionica uglavnom cilja korisnike iz Nemačke, Finske i Severne Amerike, ali su i igrači iz više od 120 drugih zemalja prihvaćeni. Visoke kvote na najpopularnijim sportovima u SAD su glavna svetla tačka kladionice. Širok spektar uobičajednih i specijalnih opklada su na drugom mestu.

Opklade protiv drugih igrača

Ukoliko se prijavite na Matchbets, možete se kladici protiv drugih korisnika umesto protiv kuće. Sve opklaade podležu proviziji od 2%. Igrači imaju dve opcije: kladiti se na postojeću opkladu ili kreirati opkladu i sačekati drugog igrača da položi svoju.

Postoje samo tri moguća izbora: Spreads, Moneylines i Totals. Vaša opklada će se računati kao standardna opklada u kladionici ukoliko joj se niko ne suprotstavi. 60 minuta pre početka događaja možete otkazati sve otvorene opklade, ručno ili automatski.

Kako se registrovati na Matchbets

15+ sportova koje možete birati 

Operater nudi više od 15 sportova kao što je fudbal, košarka, pikado i boks. Ukupna isplata je 95%. Nedostatak odeljka za klađenje uživo je vredno pomena. Kvote za BTTS, zbirove i druge sekundarne markete su prilično dobre. Nasuprot tome, one za WDW u fudbalu ostavljaju želju za ponečim.

Možete se kladiti na mnogo različitih stvari, kao što su korneri, kartoni ili Azijski hendikep. Isplata na košarku je veća od 96%. Dostupno je više od 70 marketa, uključujući zbirove i alternativne hendikepe. Ovde nemate Player Specials.

The baseball odds are quite good too. You can place bets on the first Inning Winner. You can also bet if there will be an Extra Inning. The sportsbook doesn’t have a wide variety of features though. Only the Full Cash Out one can be used on selected markets and sports.

Kvote za bejzbol su takođe dobre. Možete se kladiti na prvi ining. Takođe se možete kladiti na ekstra ining. Kladionica ipak nema veliki spektar mogućnosti. Samo potpuna isplata se može upotrebiti na određenim marketima i sportovima.

Bonus za prijavu

Lakoća korišćenja

Platforma je ocenjena visokom ocenom po pitanju kvaliteta korisničkog iskustva. Postoje četiri jezika koja možete koristiti na sajtu. Iako još nema aplikacije, dizajn sajta je jednostavan, što ga čini lakim za korišćenje na mobilnom uređaju. Uplate se momentalno kreditiraju na vaš račun. Za povlačenje novca može biti potrebno do 5 dana. Postoji mala provizija ukoliko vršite uplatu kreditnom karticom.

Kladionica prihvata VISA, Mastercard, Skrill, Interac i više kriptovaluta. Ističu se sa svojim visokim ograničenjima u dobicima: možete osvojiti do milion dolara u klađenju na fudbal.

Prednosti Matchbets-a

Samo nekoliko ograničenih zemalja

Mogućnost otkazivanja svih Matchbets-a

2% Matchbet provizije na Spreads-e

Višestruke Prop, Spread i Future opklade

Više od 100 marketa u vrhunskim ligama

Visoke kvote na sekundarnim opkladama

Potpuna isplata

Azijski hendikep

Opklade na kartone i kornere

Isplata za košarku 95%+

Korisnička podrška 24/7

Prihvaćeni su PayPal, Interac, Muchbetter

Podržane su kriptovalute

Registracija

Visoka ograničenja dobitaka

Mane Matchbets-a

Kurasao licenca

Nema odeljka za klađenje uživo

Manje od 20 sportova

Margina od 7-8% na WDW u fudbalu

Niska likvidnost kod nekih sportova

Nema automatske/delimične isplate

Nema Player Specials-a

Nema Bet Builder-a i Edit Bet-a

Nema mobilne aplikacije

Premalo košarkaških marketa

Neinformisana korisnička podrška

Provizija od 5$ na uplate kreditnom karticom

Premalo dostupnih promocija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *