Pregled Mark Jarvis betting-a

Mark Jarvis je kladionica iz UK koja je osnovana pre pola veka u Leicesteru. U to vreme je otvorena na više od sedamdeset lokacija širom zemlje. Većina njih je u Midlandu i jugu Jorkšira. Mark Jarvis je stupio u saradnju sa Corbett Sports-om kako bi lansirao svoje onlajn prisustvo kao Mark Jarvis Bet. Poseduje do zvolu Komisije za kockanje UK (UKGC).

Prednosti

Mark Jarvis sajt je intuitivan i prezentabilan. Operater je legitiman i licenciran i promoviše odgovorno kockanje. Imaju vodiče o sportovima, slotovima, društvenim igrama, e-sportovima i o još toga.

Besplatno klađenje i bonusi

Novopridošli dobijaju bonus dobrodošlice u iznosu od 5£, ali se moraju kladiti dva puta tog meseca. Kladionica obećava da će da će ih kreditirati sa još 5£ ukoliko izgube opkladu. Osim bonusa dobrodošlice nude i promocije pri klađenju koje važe za postojeće korisnike.

Postojeći korisnici mogu dobiti bonuse u tri kategorije: “Live Casino Cashback”, “Mobile Mania Wednesdays” i “Game of the Week”. Ukoliko se prijavite za jedno od njih pogledajte štapiše sitnim slovima. Neke sume za opkladu i zahtevi za igranje u cilju dobijanja bonusa izgledaju strmo.

Otpevati ponudu na Mark Jarvis

Lakoća korišćenja

Mark Jarvis sajt uglavnom koristi zuto na crnom. To ga čini vidljivim i čitljivim iako ova kombinacija boja nije po svačijem ukusu. Kladionica je pouzdana po pitanju transparentnosti platforme. Licenca i legalnost se lako mogu videti na dnu početne stranice. Takođe je lak za korišćenje. Na vrhu početne stranice je jasno naznačen svaki odeljak za kockanje. Nije teško pristupiti ni odeljku za registraciju i logovanje.

Potreban je samo klik kako biste pristupili sportskom klađenju, društvenim igrama, slotovima ili bilo čemu na šta želite da se kladite. Štaviše, vreme učitavanja sajta je prilično impresivno. Dostupan je na mobilnom telefonu i desktop računaru.

Uplata i isplata

Onlajn kockari vole kada imaju mnoštvo izbora kada se radi o klađenju i opcijama plaćanja. Onlajn kazina i kladionice uglavnom prihvataju sve važne kreditne i debitne kartice. Korisnici takođe vole alternative kao što su kriptovalute i e-novčanici. Nažalost, opcije za uplatu i isplatu Mark Jarvis-a su na neki način ograničene. Samo glavne debitne i kreditne kartice su prihvaćene za uplatu i isplatu.

Bezbednost

Mark Jarvis ima važeću licencu za UK i Irsku. Ona je regulisana od strane FSB Technology (UK) Ltd., koja poseduje licencu za kladionice koje rade u Irskoj. Mark Jarvis je takođe uređen od strane Zakona o klađenju 2015.

Korisnička podrška

Kladionica nudi uslugu putem telefona. Pozivi se ne naplaćuju igračima iz UK. Iako je ovo sjajno, telefonski kontakt je moguć samo u ograničeno vreme od ponedeljka do subote. Nedeljom su još ograničeniji.

Kladionica nema odeljak sa često postavljanim pitanjima niti opciju podrške dopisivanjem uživo dostupnu 24/7. Možete pokušati jedino ukoliko ste konzervativniji i preferirate manje operatere.

Nagrade

Kladionica razočarava i kada je u pitanju VIP program i nagrade. Odsustvo programa nagrađivanja je neke navelo da pomisle da je u pitanju prevara, a zapravo nije. Ipak je ovo nešto na čemu treba da porade. Ipak nude neke trenutne i mesečne promocije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *