Ladbrokes dopisivanje uživo

Nema negativnih recenzija o onlajn dopisivanju uživo na ovoj platformi. Sudeći prema sajtu, njihov Tim za korisničku podršku “se ponosi odnosom prema problemima svojih korisnika i brzinom rada,a taj zadatak je još lakše obavljati preko najnovijeg dopisivanja uživo.” Članove osoblja korisničke podrške možete kontaktirati bilo kada, 24/7 i oni će se potruditi da odgovore na Vaša pitanja što je pre moguće.

Platforma ima uputstva korak po korak o tome kako koristiti njihov modul Dopisivanja Uživo sa snimcima ekrana za navođenje korisnika. Prvo, morate otići na Contact Us odeljak na sajtu. On se nalazi u gornjem desnom uglu početne strane. Kao alternativu tome, možete kliknuti na Contact Us link na dnu početne strane.

Zatim, odaberite opciju “Live Chat”. Možete je pronaći na sredini Contact Us stranice. Sada, samo ukucajte Vaše pitanje i sačekajte brz odgovor člana osoblja podrške. Možete se dopisivati dok Vam sve ne postane jasno. Ukoliko imate još neko pitanje, možete se vratiti na istu stranicu za dopisivanje.

Brojevi Korisničke Podrške su 1300 523 276 i +61 7 3184 9343. Da biste kontaktirali 24/7 liniju za klađenje, pozovite 1800 523 276 or +61 7 3350 0781.

Postoji kompanija iz UK koja se zove Resolver, koja pomaže ljudima u  slanju žalbi Ladbrokes-u. Ova opcija je dostupna ukoliko ne možete stupiti u kontakt ni sa kom u Ladbrokes-u. Kompanija tvrdi da su njene usluge besplatne.  Pomagač nije ni odobren ni povezan sa kazinom. Predstavljaju se kao nezavisan alat za rešavanje problema.

Najčešće pitanje za Ladbrokes je kako se kladiti. Prema timu za podršku to je lako i jednostavno. Ponovo, oni objašnjavaju u koracima kako to učiniti. Idite na kategoriju na koju želite da se kladite i odaberite kvote. Oni će dodati Vaš izbor na listić. Sada, unesite svoj ulog i kliknite na Place bet. Pre potvrde Vaše opklade, pregledajte kvote, ulog i izbor kako biste bili sigurni da su tačni. Ukoliko nisu, idite na X na vrhu kako biste uneli ispravke. na kraju idite na “Confirm bet”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *