Koliki je minimalni depozit na 888sport?

Kockarnica 888sport ima različte minimalne depozite za članove iz različitih zemalja. Načini plaćanja i finansiranja takođe variraju. Operater prihvata Visa, Discover, i MC kreditne i debitne kartice. Za ovaj način, minimalni depozit je 10$.Svoj nalog možete finansirati putem onlajn transfera ili preko banke. Minimum se odnosi na obe stvari.

Što se tiče e-novčanika, operater prihvata PayPal, Play+, i PayNearMe. Minimum je isti. Nakon što se registrujete istorija vašeg naloga i status mogu dovesti do promene minimalnog depozita. Možete kontaktirati njihov tim za podršku kako bi povećali svoj limit ili jednostavno ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije.

Operater koristi naprednu tehnologiju za bezbednost i enkripciju kako bi osigurao potpunu bezbednost Vaših podataka o transakciji. Naravno, ne možete izvršiti uplatu pre registrovanja na sajtu. To je potpuno jasno. Potpun spisak prihvatljivih načina plaćanja je dostupan na sajtu.

Kako biste izvršili uplatu , morate otvoriti glavnu stranicu i ulogovati se. Zatim, idite na dugme “Cashier” i kliknite na “Deposit”. Ovde možete odabrati način plaćanja. Kliknite na “More Deposit Methods” ukoliko ne vidite onu koju želite. Videćete listu načina dostupnih korisnicima u Vašoj zemlji.

Nadamo se da ćete pronaći onu koja Vam odgovara. Nakon biranja, pratite uputstva koja se pojavljuju na ekranu. Za detaljnija uputstva kliknite na “Learn How” ili “Learn More”.

Takođe je moguće napraviti direktnu uplatu gotovinom. Odaberite opciju “Cash” za dodatne informacije o dostupnosti.

Ukoliko odaberete da uplatite putem kreditne kartice, to bi moglo da dovede do dodatnih troškova ili drugih troškova od strane izdavača Vaše kartice. Proverite ugovor sa izdavačem kartice kako se ne biste iznenadili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *