U kojim zemljama je PokerStars dozvoljen?

PokerStars onlajn platforma je poznata u mnogim delovima sveta. Ovaj kratki članak će Vas informisati o zemljama čiji se građani mogu registrovati na PokerStars i čije su zemlje postavile ograničenja na ovaj sajt.

Gde PokerStars posluje legalno?

Dobre vesti za igrače u Evropi su te da je poker platforma dostupna u mnogim zemljama Starog Sveta. Operater ima licence u raznim zemljama u kojima je njihova usluga omogućena. Evo gde možete igrati na PokerStars-u:

Velika Britanija;

Francuska;

Špnija;

Rumunija;

Grčka;

Bugarska;

Danska;

Belgija;

… i još njih.

Ukoliko od sistema dobijete poruku o nametnutim ograničenjima sajtu zbog nedostatka licence, to znači da si prava operatera u tim ili drugim zemljama ukinuta. U ovom trenutku, ipak, nećete imati nikakvih problema ukoliko se ulogujete po gorenavedenim propisima, gde je platforma potpuno legalna za igrače.

Koje zemlje su zabranile PokerStars?

Napravili smo detaljno istraživanje o zemljama koje su zabranile upotrebu ovog sajta. Nema ih mnogo, ali ih ima nekoliko, dakle, evo spiska mesta u kojima je glavni domen sajta blokiran za korisnike:

SAD (osim države Nju Džerzi);

Hong Kong;

Turska;

Kolumbija;

Egipat;

Nigerija;

Pakistan;

Slovenija;

Australija;

Severna Koreja

Ukoliko pokušate da se registrujete iz gorepomenutih mesta, nećete moći niti ćete moći da vršite uplate. Još uvek nema alternativnog linka koji možete koristiti, a pristup je moguć samo preko VPN softvera. Ukoliko živite u ovim zemljama, ne možete igrati na sajtu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *