Koji su najunosniji slotovi sa 5 koturova?

Da li volite slotove sa 5 koturova? Znate li kod kojih imate najveće šanse za dobitak? Ovaj članak rangira najunosnije slotove sa 5 koturova. Spisak ni na koji način nije potpun – postoji previše opcija koje možete birati – ali mi ćemo vas informisati o najboljim ponudama u onlajn kazinima.

20 Burning Hot na EGT-u

20 Burning Hot od Euro Games Technology (EGT) Je klasični slot sa voćkicama i sa specijalnim simbolima. Mašina nudi 5 koturova sa 20 platnih linija na kojima se može pojaviti dobitna kombinacija. Takođe su dostupni specijalni simboli koji dodaju veću vrednost novčanim nagradama. Zbog toga smo ovaj slot uključili u svoje rangiranje.

20 Burning Hot na EGT-u

40 Super Hot na EGT-u

Ukoliko volite slot igre sa 40 platnih linija i 5 koturova, ne propustite 40 Super Hot od Euro Games Technology-ja.  Ovo je klasična slot mašina sa voćkicama sa razbacanim i džoker simbolima za još veće dobitke. Igra je popularna zbog svojih čestih isplata. Takođe je dobar doživljaj zagarantovan.

40 Super Hot na EGT-u

Lucky Clover od CT GAMING-a

Lucky Clover je igra koju mnogi vole. Ima 5 koturova i 5 platnih linija na kojima se mogu pojaviti razni voćni simboli. Detelina je džoker simbol koji umnožava dobitak. Dobra vest je to da je stopa povrata igraču visoka. Zbog toga je slot mašina tako popularna među kladioničarima.

Lucky Clover od CT GAMING-a

Wild Respin od AMATIC-a

Sjajna slot mašina sa 5 koturova i 40 platnih linija koja će vam ponuditi razbacani simbol, džoker simbol množilac kao i velike isplate. Ukoliko se simbol “nedelje” pokaže na koturovima, dobićete najveću isplatu. Ovo se takođe odnosi na džoker simbole koji pokreću nove spinove. Divna igra koju ljubitelji slotova ne bi trebalo da propuste.

Rise of Ra od EGT-a

Ukolik oste ljubitelj slotova sa piramidama i pet koturova, Rise of Ra je obavezan. Možete osvojiti 15 besplatnih spinova sa množiocem od 3 ukoliko se pojave 3 razbacana simbola.

Rise of Ra od EGT-a

Ocean Rush od EGT-a

Uđite u podvodno kraljevstvo Ocean Rush-a, slot mašine sa 5 koturova koja će vas oduševiti. Grafički dizajn je neverovatan sa prikazom riba, oktopoda i kovčega sa zlatom. Možete osvojiti mnogo besplatnih spinova ukoliko se specijalnio razbacani simbol pojavi tri puta na vašem ekranu. Ne propustite ovaj očaravajući EGT slot.

Ocean Rush od EGT-a

Fruits Kingdom od EGT-a

Ova sjajna igra sa 5 koturova i 10 platnih linija će vas odvesti u svet voća. Kao i kod većine EGT slotova, naići ćete na džoker i razbacane simbole. Ukoliko ste dovoljno srećni da dobijete 3 razbacana simbola, biće pokrenuto 15 besplatnih spinova sa množiocem 3. Igra isplaćuje redovno i nudi jedinstveno iskustvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *