Koji je najlakši način za obrtanje sportskog bonusa?

Ovih dana većina onlajn kladionica nudi početni sportski bonus. Ovaj prihod je dat igračima prilikom prijave i služi za uplatu na sajtu. Vrlo je važno objasniti da ovi bonusi nisu besplatni i da ostaju zaključani dok kladioničar ne ispuni pravilo obrta bonusa.

Ovaj članak objašnjava kako obrnuti bonuse, detalje ovog procesa i da li postoji lak način za obrtanje ponuda.

Šta obrtanje sportskog bonusa znači?

Ovo je uslov pod kojim se obavezujete na klađenje na vrednost bonusa i uplaćivanje u cilju otključavanja sredstava i mogućnosti povlačenja dobitaka. Na primer, ukoliko vam se ponudi bonus od 100% do 100 evra, dolara, itd, morate uplatiti najmanje 100 u odgovarajućoj valuti, ili više kako biste dobili punu sumu bonusa. On će ostati zaključan ukoliko ne uplatite određen broj opklada.

Imajte na umu da obrtanje uključuje i dobitne i gubitne opklade. U većini slučajeva ćete biti upitani da obrnete N puta sumu depozita zajedno sa bonus sumom. U ovom trenutku počinjete ulaganje u igre kako biste ispunili zahtev za obrt.

Savetujemo vam da pročitate pravila ponude pažljivo kako biste razumeli kako se suma obrće. Ne zaboravite da proverite minimalne kvote za klađenje. Kladionica može uključiti obrtanje u određenoj vrednosti uloga u vidu zahteva, kao što je 1.50, 2.00 i tako dalje. Takođe pogledajte rok za obrt bonusa.

Lak način za obrtanje sportskog bonusa

Ne preporučujemo ulaganje velikih suma radi bržeg obrta vašeg bonusa. Može vam ponestati novca i da eventualno izgubite. Umesto toga, pravite uobičajene opklade i vodite računa o tome koliko vam je ostalo do otključavanja bonusa. Neke platforme imaju posebni meni za nadgledanje vašeg napretka. Kod drugih, za to morate pitati podršku.

Dobre vesti su to da većina kladionica daje barem 30 dana za obrt novčane nagrade. Na ovaj način nećete morati da potrošite sve odjednom; to možete uraditi u toku jednog meseca. Naravno, zapamtite da, ukoliko ne ispoštujete rok, izgubićete svoj bonus i bilo koju zaradu koja je od njega došla.

Sada kada ste pročitali naš sadržajni vodič, spremni ste da započnete igru. Želimo vam mnogo sreće i velike dobitke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *