Koji je minimalni depozit na 22Bet

Većina posetilaca sajtova za kockanje traži brze i pouzdane metode plaćanja. Oni koje 22bet prihvata su među najpoznatijim i najpopularnijim metodama za transakcije širom sveta. ovaj kratki članak će Vas upoznati sa najčešćim metodama uplate i povlačenja sredstava koje ovaj operater prihvata. Imajte na umu da to zavisi od same zemlje.

U većini zemalja možete uplatiti ili podići novac sa 22bet-a putem bankovnog transfera, Visa, MasterCard, Paysafecard, Skrill, Neteller i ecoPayz-a. Ni Visa ni MasterCard neće naplatiti proviziju. Često će omogućiti transakcije sa veoma visokim sumama. E-novčanici su takođe popularni jer su skoro trenutni. Za sve ove metode, minimalna uplata je 10 eura. 22bet ne naplaćuje provizije na bankovne transfere, ali Vaša banka možda hoće.

Ukoliko koristite Skrill, moraćete se registrovati istom e-poštom na platformi za kockanje i na e-novčaniku. Morate imati verifikovan nalog pre nego što izvršite uplatu.

Gornji limit za debitne i kreditne kartice zavisi od same kartice. Uplate putem Visa i MasterCard kredita ili debitnih kartica su trenutne. Sa druge strane, povlačenju novca treba i do 48 sati za obradu.

Operater ne prihvata PayPal. Postoje planovi za njegovo uključivanje u metode plaćanja u budućnosti, ali za sada ugledni e-novčanik nije među prihvaćenim metodama.

Nijedna od dostupnih metoda povlačenja ne uključuje provizije ili druge troškove. Ukoliko odaberete bankovni transfer, možda ćete morati da sačekate celu nedelju pre nego što se sredstva pojave na Vašem računu. Dostupni e-novčanici su na suprotnoj strani spektra, potrebno je maksimalno 24 časa kako bi se prikazali na Vašem stanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *