Koje slot igre imaju razbacane simbole?

Da li ste znali da postoje slot igre u kojima možete da kupite razbacane simbole? To su oni simboli koji koji najčešće otključavaju besplatne spinove ili druge vrste bonusa. Teško da postoji igrač koji se ne nada kombinaciji 3 ili više razbacana simbola kako bi dobio besplatne spinove, ali se ovo retko dešava. U ovom članku ćemo vam reći koji slotovi imaju razbacane simbole.

Vrste igara koje nude kupovinu razbacanih simbola

Većina Megaways slotova od Pragmatic Play-a omogućava kupovinu razbacanih simbola kako bi iskoristili besplatne spinove. Na desnoj strani ekrana ćete videti prozor “Buy Free Spins” i cenu besplatnih spinova. Ukoliko imate dovoljno sredstava na svom nalogu, možete da kupite vredne razbacane simbole.

Imajte na umu da obično postoji minimalna suma za kupovinu besplatnih spinova i razbacanih simbola. Ovaj novac će biti oduzet sa vašeg računa i dobićete svojih nekoliko spinova. Broj besplatnih spinova zavisi od igre koju ste izabrali. Ipak, može se desiti da vaš povrat bude dvostruk, trostruk ili čak četvorostruk.

Pogledajmo neke od naslova slotova koji će vam dati mogućnost kupovine razbacanih simbola i osvajanje džekpota. Ispod smo pomenuli najbolje igre, ali imajte na umu da pored njih postoje još mnoge:

The Dog House;

Wild West Gold;

Gates of Olympus;

Madame Destiny;

Power of Thor;

… i još mnoge!

Kakve dobitke mogu da očekujem od razbacanih simbola?

Ne možemo da predvidimo kakvi će dobici biti. Oni bi mogli biti dobri ili nepostojeći. Stoga, razbacane simbole kupujete na sopstveni rizik. To je rizik koji preduzimate i posledice su nepredvidive. Dobra stvar je to što postoje igre koje nude množioce, pa ukoliko imate sreće možete imati dobitke od x2, x3 x4 ili čak x5. Sve zavisi od vaše sreće.

Zaključak

Ne morate da se brinete jer možete kupiti besplatne spinove umesto zadržavanja daha u iščekivanju i nadi da će vam se pasti razbacani simbol. Naravno, morate igrati pametno jer bonusi u slot igrama ne garantuju dobitak. Nadamo se da smo mogli da vam pomognemo ovim člankom i želimo vam svaku sreću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *