Koje je značenje pojma draw no bet?

Ukoliko ste novi u klađenju ili vam pojedinosti nisu jasne, draw no bet će zvučati komplikovano, možda čak i besmisleno. Uistinu, prilično je jednostavno za razumeti. Mnogi kladioničari ne žele da rizikuju. Ova vrsta marketa je moguća bilo na “kod kuće” ili “away” trostrukom marketu, treća opcija je nerešeno. Ova opcija je eliminisana, što znači da ukoliko dođe do nerešenog rezultata, kladioničar dobija svoj novac nazad.

Ne očekujte atraktivne kvote prilikom ovog klađenja. Zbog nižeg rizika i vrstamarketa zaklađenje, kvote će verovatno biti snižene. Zbog toga tačan rezultat ili pobednik imaju bolje kvote od marketa kao što je dupla šansa ili draw no bet.

Nije svuda dostupno

Nemaju sve kladionice draw no bet opciju za razne sportove, uglavnom jer tenis, košarka, i drugi popularni sportovi ne mogu da se završe nerešenim rezultatom. Imaju jedinstvena pravila kao što je tajbrejk u tenisu ili produžeci. Ovo draw no bet opciju ostavlja fudbalu i drugim sportovima.

Neke kladionice mogu nuditi ovu vrstu opklade za pun market kao i za prvo i drugo poluvreme utakmice.

Osim fudbala, kriket je popularni sport koji se može završiti nerešenim rezultatom. Ostali uključuju američki fudbal, šah, australijska pravila, boks, hokej na ledu, trke konja i druge trkačke sportove. Kako bi se sprečilo da utakmica ili trka traju predugo, neki od ovih sportova imaju posebna pravila. Uz to, ova pravila osiguravaju da se utakmica neće završiti nerešenim rezultatom.

Ukoliko dođe do nerešenog rezultata u sumou, videćete da su mečevi poništeni ili zakazani ponovo ili je dodato više brejkova.

Primeri draw no bet-a

Primeri draw no bet-a

U ovom odeljku Vam dajemo primer ove vrste opklade. Recimo da želite da se kladite na meč između Sautemptona i Totenhem Hotspera. Ispod se nalaze kvote za svaki od dva ishoda ove hipotetičke utakmice.

Totenhem Hotsper – 7/10 (1.70)

Sautempton – 21/20 (2.05)

Kvote bi izgledale kao što je dole prikazano ukoliko govorimo o opkladi na pobednika:

Totenhem Hotsper – 29/20 (2.45)

Sautempton – 21/10 (3.10)

Kvote su umanjene jer je rezultat “nerešeno” eliminisan.

Ukoliko uložite 20 dinara na Hotspere na opkladu “draw no bet” i pogodite, dobićete 41 dinar ukupno. Ukoliko bude nerešeno, Dobićete svojih 20 dinara nazad. Ukoliko Sautempton pobedi, gubite sve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *