Koja je minimalna uplata na 1xbet?

Ovo je platforma sa jednom od najnižih minimalnih uplata i počinje već od 1€. Može se razlikovati u zavisnosti od načina uplate. Platforma prihvata debitne i kreditne kartice, Visa i Mastercard. Dostupne su mnoge metode plaćanja. Neteller, Skrill, i EcoPayz su još neke popularne opcije. Još jedna od njih je Paysafecard. Platforma takođe prihvata Sofort i Giropay. Ukoliko vam je brzina od najvećeg značaja onda e-novčanici mnogo bolji od kartica.

Platforma prihvata žičani transfer pa čak i čekove. Ove metode su namenjene strpljivim korisnicima. One ne podržavaju povlačenje novca, tako da u tu svrhu morate koristiti karticu ili e-novčanik.

Začudo, 1xbet ne podržava PayPal. Postoje neke informacije da PayPal ne želi da sarađuje sa njima, ali to nije potvrđeno. Ali pored tolikog izborra drugih e-novčanika PayPal Vam sigurno neće nedostajati. Sa druge strane, ukoliko je to jedini e-novčanik koji imate, onda ćete morati da birate između kartica ili žičanog prenosa.

Visa i Mastercardnisu jedine kartice koje se prihvataju. Operater prihvata Diners Club, American Express i mnoge druge. Mnogi operateri prihvataju samo Visa i MC, tako da to nije standard. Sajt prihvata određene kartice samo ukoliko vlasnik živi u određenoj zemlji. Drugim rečima, nisu sve kartice svuda prihvaćene.

Jedan veliki plus za 1xBet je velika brzina kada se radi o obradi novca pri podizanju. Kada pokrenete isplatu, nećete morati dugo da čekate. Nekada obrada traje samo nekoliko minuta. Generalno, brzina se može uporediti sa onom koju nudi William Hill, Betway i drugi poznati operateri. Naravno, to zavisi i od načina plaćanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *