Ko je vlasnik Mark Jarvis betting-a?

Mark Jarvis je najveća nezavisna kladionica u Midlandu i Južnom Jorkširu. Kladionica iz UK, pripojena pre više od pola veka sa sedištem u Lejsesteru. To je poznati lokalni brend za lojalne korisnike sa malim kladionicama. Mark Jarvis sa ponosom to ističe i uvek teži pružanju najbolje korisničke usluge. Lokacije za klađenje se opisuju kao prijatne, sa prijateljskom atmosferom. Ljubazno i kulturno osoblje i mnogi lojalni korisnici se znaju po imenu.

Navodi se da Mark Jarvis ima četiri direktora: Dejvid Arnold Koks, Ronald Keit Halam, Pol Graham i Endru Graham, koji je takođe i sekretar kompanije.

Dejvid Koks

Dejvid Arnold Koks je Britanac, rođen Januara 1949. Ima imenovanja u 2 aktivne kompanije i dao je ostavku u 2 kompanije. Njegovo najduže imenovanje je trajalo nešto duže od 39 godina u Mark Jarvis-u. Dao je ostavku na svoju poziciju. Kombinovana vrednost dostupnosti gotovine biznisa u kome drži trenutno imenovanje je 4,5 miliona funti. Ukupna neto vrednost je 20,4 miliona funti.

Ukupna vrednost imovine biznisa u kome drži trenutno imenovanje je 12 miliona funti sa pasivom od 1,2 miliona funti.

Ronald Halam

Ronald Keit Halam je takođe Britanac, rođen 1935. Drži 2 imenovanja u 2 aktivne kompanije i dao je ostavku u jednoj kompaniji. Njegovo najduže imenovanje je trajalo 29 godina i 5 meseci u Mark Jarvis-u. Kombinovana vrednost biznisa u kome drži trenutno imedovanje ke 4,5 miliona funti. Ukupna neto vrednost je 20,4 miliona funti. Ostali podaci su isti kao i za Dejvida Koksa. Ipak, on je i dalje aktivan u Mark Jarvis-u.

Endru graham

Endru Graham je rođen aprila 1947. i takođe je Britanac. Drži 10 imenovanja u 10 aktivnih kompanija. Njegovo najduže imenovanje trajalo je 30 godina u Charnwood Forest Turf Accountants LLC. Kombinovana vrednost dostupnosti gotovine biznisa u kome drži trenutno imenovanje je 4,5 miliona funti. Ukupna neto vrednost je 20,4 miliona funti. Ostali podaci su isti kao za Dejvida Koksa. On je i dalje aktivan u Mark Jarvis-u.

Pol Graham

Pol Graham je najmlađi od svih njih, rođen je marta 1973. Britanski direktor drži 5 imenovanja u 5 aktivnih kompanija i njegovo najduže imenovanje je trajalo 3 godine i 5 meseci u Mark Jarvis-u. Kombinovana vrednost dostupnosti gotovine biznisa u kome drži trenutno imenovanje je 1,7 miliona funti. Ukupna neto vrednost je 3,8 miliona funti.

Ukupna vrednost imovine biznisa u kome drži trenutno imenovanje je 5,6 miliona funti sa pasivom od 1,1 milion funti.

Zaključak

Sajt kazina i kladionice takođe nudi odlične usluge onlajn korisnicima. Tvrde da su svi njihovi zaposleni locirani u UK. Ne koriste četbotove, što je sjajno. Igrači mogu biti sigurni da će svaka pomoć koja im bude potrebna ili bilo kakva podrška na sajtu biti pružena brzo i profesionalno od strane osoblja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *