Ko je vlasnik Betano kazina?

Mnogi ljubitelji kockanja su se pitali ko je vlasnik Betano-a. Ovaj relativno nov operater kockanja se zahuktava u Bugarskoj, Nemačkoj, Brazilu, Čileu, Portugalu, Rumuniji i Kipru. Ovaj kratki članak će dati neke osnovne podatke o brendu kako biste se brzo upoznali sa njim. Pogledajmo ko stoji iza Betano brenda.

Kaizen Gaming

Betano brend vodi Kaizen Gaming International, koji je svoj rad započeo u grčkoj u avgustu 2012. i osnovan je od strane biznismena Džordža Daskalakisa. On je vlasnik brendova Betano i Stoiximan i on je takođe CEO kompanije. On je bio generalni menadžer popularne kladionice Bwin u periodu 2002-2005.

Džordž Daskalakis je krenuo svojim putem i napravio poznatu grčku onlajn platformu poker.gr 2006, koja je i dalje vrlo popularna. Ipak, pokretanje Kaizen Gaming International-a je privuklo najviše pažnje. Svoje debi je imao 2012. i uspeo je da osvoji tržišta u Rumuniji, Grčkoj, Kipru, Brazilu, nemačkoj, Čileu i Bugarskoj.

Brend svoj uspeh duguje takođe i šefu marketinga Panosu Konstantopoulosu i menadžeru podružnice i šefu odeljenja za reklamiranje Klausu Džonsonu. Uz to, više od 1000 zaposlenih radi u korist razvoja Betano-a u Evropi i ostatku sveta.

Po čemu je Betano poznat?

Betano pruža usluge desetinama ili čak i stotinama hiljada zadovoljnih igrača, ima veliki broj sportskih događaja, visoke kvote i sjajna onlajn kazina. Kladioničari dobijaju razne vrste promocija i savršenu uslugu koja ih čini lojalnim platformi. Naravno, brend ima planove za promovisanje na mnogim drugim mestima takođe.

Ova platforma za klađenje je veliki autoritet i može se nadmetati sa najboljima iz industrije kockanja. Grci su uradili mnogo i sada mogu uživati u plodovima svog rada. Naravno, nadgledaćemo njihov razvoj i informisati vas o svemu novom što je vezano za njih. Naš posao je da predstavimo njihove nove bonuse, nove i zanimljive igre, tehnologiju mobilnog klađenja i druge stvari vredne pomena koje se tiču Betano-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *