Šta je hendikep?

Sportski kladioničari koriste mnoštvo marketa (opcija za klađenje) kako bi predvideli ishod nekog događaja. Jedna od najkorišćenijih opcija se naziva hendikep i ne odnosi se samo na fudbal već i na košarku, odbojku, hokej i mnoge druge sportove. Objasnićemo šta je hendikep i dati primere kako bismo vam pomogli da se upoznate sa ovim popularnim marketom.

Šta predstavlja opcija hendikepa?

Kada jedan tim ima veliku prednost u odnosu na drugi, onlajn kladionice mogu slabijem timu dati veštačku prednost. Drugim rečima, rezultat u sportskim mečevima počinjesa golovima ili poenima u korist slabijeg tima. Ovo se u sportu takođe naziva i hendikep.

Odabirom sportskog meča, moći ćete da vidite da li je za njega ponuđen hendikep. Ukoliko je opcija dostupna, videćete sa kojim rezultatom počinje. Obično, ove vrste opklada dolaze sa dobrim kvotama i popularne su među igračima. Ukoliko to i dalje nema smisla, nastavite sa čitanjem. Evo primera.

Kako napraviti hendikep sportsku opkladu?

Kako biste lakše razumeli na koji način napraviti hendikep opkladu, evo primera fudbalskog meča u kome je ta opcija dostupna. Recimo da se tim 1 i tim 2 takmiče na stadionu. Gostujući tim je slabiji pa hendikep počinje sa 2:0 za njih. Ukoliko domaći tim pobedi sa 1:0, ukupan rezultat sa hendikepom će biti 1:2 i bićete i dalje na dobitku. Ipak, ukoliko domaći tim pobedi sa 3:0, izgubićete jer je ukupni rezultat 3:2.

Postoje slučajevi u kome hendikep rezultat počinje sa većom gol prednošću za slabiji tim. U tom slučaju je dobro razmisliti o tome koliko će golova domaći tim dati i da li će moći da preokrenu igru. Generalno, sve je vrlo lako i samo treba da isprobate ovu opciju kako biste je bolje shvatili.

Koje onlajn kladionice nude hendikep opciju?

Skoro sve onlajn kladionice uključuju opciju hendikepa u svoje markete sportskog klađenja.

Zaključak

Ne zaboravite da se ovaj market ne odnosi samo na fudbal, već i na mnoge druge sportove. Takođe možete pratiti tim ili igrača i njegovu prednost kada polažete opkladu. Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *