Kako se kladiti na poluvreme i krajnji rezultat?

Onlajn kladionice nude mnoštvo opcija sportskih klađenja koje možete iskusiti. Na primer, ne morate da se kladite na pobednika u meču ili nerešeno – ali možete pokušati da pogodite tačan rezultat, ispod ili iznad određenog broja golova, pobednički tim sa prednošću (hendikep), i više. Ovaj članak govori o opciji prvog poluvremena / krajnjeg rezultata, koju neki igrači preferiraju.

Kako se kladiti na poluvreme i krajnji rezultat?

Igrači se mogu kladiti na opciju prvog poluvremena / krajnjeg rezultata, koja se na nekim  onlajn stranicama za klađenje naziva prvo poluvreme / kraj. Ovo je jedna od najpopularnijih opcija za klađenje na fudbal, jer može imati zaista visoke kvote. U ovom slučaju, trebalo bi da znate da se ova opcija odnosi i na fudbal i na hokej ili druge sportove, ali pogledaćemo njenu primenu u fudbalu, gde imate 9 opcija.

Počinjemo sa kratkim primerom koji će vam pomoći da razumete kako ova opcija funkcioniše i kako se na nju možete kladiti. Imate dva fudbalska tima: plavi i crveni tim. Možete se kladiti da će “plavi” pobediti ne samo u prvom poluvremenu, već i tokom celog meča. Na ovaj način možete ostvaritit kvotu preko 3.00 i zaraditi dobar novac uz malu opkladu. Međutim, imate još 8 opcija klađenja, koje predlažemo da pogledate u nastavku:

Slika

Plavi tim je pobedio u prvom poluvremenu i meč je završen nerešeno (H1 / X);

Plavi tim je pobedio u prvom poluvremenu, ali je izgubio meč (H1 / H2);

Prvo poluvreme je završeno nerešeno, ali je plavi tim dobio meč (X / H1);

Timovi su remizirali u prvom poluvremenu i takođe u meču (X/ X);

U prvom poluvremenu je bilo nerešeno, ali je crveni tim dobio meč (X / H2);

Crveni tim je dobio prvo poluvreme, ali je izgubio meč (H2 / H1);

Crveni su dobili prvo poluvreme i meč (H2 / H2);

Crveni su gubili do poluvremena, ali su na kraju pobedili (H1 / H2);

Sve ove opcije dolaze sa različitim kvotama, ali sve su velike, pa ako pobedite, možete dobiti mnogo. Takođe možete pronaći predviđanja za ove opcije, označena sa „PH / ER“. Nema ništa komplikovano ili teško u vezi sa ovim opkladama, ali moraćete da budete dobri u predviđanju mečeva za pobedu.

Koje su prednosti i mane ove opcije klađenja?

Koje su prednosti i mane ove opcije klađenja?

Najveća prednost ove vrste klađenja su velike kvote. Na primer, ako možete predvideti koji će tim pobediti u prvom poluvremenu, ali na kraju izgubiti meč, vaša kvota može biti čak 16,00 ili veća. Na ovaj način, opklada od 5 EUR donosi vam 80 EUR ili više. Za jednu jedinu utakmicu ovo je poprilično dobro!

Nedostatak je što je veoma teško predvideti takve ishode na utakmicama. Obično će timovi koji ubedljivo vode u prvoj polovini meča retko napraviti peh i izgubiti, pa su vaše šanse da uhvatite najveću kvotu vrlo male. Međutim, niko ne zna šta vam donosi sreća i uvek možete da se oprobate.

Strategija klađenja na poluvreme i krajnjim rezultatom

Ne postoji sigurna strategija za ostvarivanje 100% profita, ali možete pogledati domaći tim i pokušati da procenite njihove šanse za napad u prvom poluvremenu i za postizanje pogotka. Takođe morate uzeti u obzir status tima: da li su favorit ili ne. Ako verujete da domaći tim može postići jedan ili više golova u prvom poluvremenu, kao i pobediti u meču, uhvatićete značajne kvote koje vam garantuju profit.

Preporučujemo vam da pažljivo analizirate šanse timova i da se ne bacate na slepo na pretpostavljeni ishod. Naravno, možete koristiti statistiku da vidite kako su protekli prethodni mečevi tih timova i proveriti faktore domaći / gostujući. Na kraju, savetujemo vam da poslušate predviđanja sportskih stručnjaka sa objektivnim pogledom na utakmice, posebno ako kažu kako očekuju da će se igra razvijati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *