Kako se kladiti na azijske kornere

Mnoge onlajn kladionice sada omogućavaju klađenje na kornere, što pretvara fudbalske opklade u zabavnu i potencijalno isplativu avanturu. Moguće su mnoge vrste korner opklada, ali mi ćemo se fokusirati na jednu malo poznatu opciju: azijski korner. Postoji nekoliko mogućnosti da ostvarite profit. Međutim, nećemo više gubiti vreme na uvod. Hajde da zaronimo u detalje.

Vrste opklada na azijske kornere

Za sada smo ustanovili da je moguće kladiti se na kornere. Sada ćemo govoriti o najčešćim tržištima za azijske kornere. Nema ih mnogo, ali ako napravite tačno predviđanje, velika je verovatnoća da ćete zaraditi izuzetnu količinu novca. U nastavku razmatramo sve opcije za klađenje na azijske kornere i kako se kladiti:

Azijski korneri za prvo poluvreme – možete se kladiti na broj kornera, ispod ili iznad. Na primer, ako izaberete gornju opciju 9,5, onda broj kornera na poluvremenu mora biti 10 ili više. Jedina razlika u odnosu na standardno klađenje na broj kornera je ta što su kvote na azijske kornere znatno veće:

Ukupan broj azijskih kornera – ovde morate obratiti pažnju. Ako se kladite na više od 9 kornera u meču, a ima tačno devet, gubite opkladu. Ovo tržište je slično prethodno spomenjenom, ali vrlo često su igrači zbunjeni i misle da će ako pogode devet udaraca sa korner zastavice pobediti. Nažalost, to nije slučaj, jer broj mora biti iznad 9 kornera da biste dobili opkladu;

Azijski hendikepi u kornerima – ovde jedan tim preuzima vođstvo i možete se kladiti da li će tim to postići kako je predviđala kladionica. Logika sledi standardni azijski hendikep koji se koristi u klasičnim opkladama na pobedu u meču.

Koje kladionice nude opklade na azijske kornere?

Azijski korneri nisu tipični za kladionice kao što su Efbet, Vinbet i Palms Bet, ali se mogu naći u Bet365 i Bvin -u, kao i na svim drugim onlajn kladionicama ne samo u Evropi, već i širom sveta, uključujući 22bet, Megapari, 1xBet, Melbet i mnoge druge. Azijski korneri se ne razlikuju mnogo od standardnih opklada na kornere, ali dolaze sa većom kvotom jer su komplikovaniji. Nadamo se da smo vam mogli pomoći sa ovim člankom na tu temu. I želimo vam puno sreće u vašim opkladama sa onlajn kladionicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *