Kako pristupiti suspendovanom Betano nalogu

Jedna od najbrže rastućih kladionica u industriji kockanja, Betano, je postala popularna u Brazilu, Nemačkoj, Portugaliji, Kipru i najskorije u Bugarskoj. Uz to, neki igrači imaju suspendovane naloge i pitaju se kako da im pristupe. Rešenje zavisi od razloga suspenzije. Više o ovoj temi ćete pročitati u ovom članku.

Betano nalog blokiran zbog netačne lozinke

Ukoliko unesete pogrešnu lozinku nekoliko puta prilikom prijavljivanja na Betano, vaš nalog može biti privremeno suspendovan. Ukoliko ste zaboravili svoju lozinku, ne pokušavajte da nagađate. Umesto toga upotrebite funckiju za vraćanje lozinke. Evo kako da povratite svoje detalje za prijavu i da se prijavite bez ikakvih problema:

Pritisnite “Login” dugme u desnom uglu;

Kliknite da na plavi link “Forgot password”;

Unesite svoju e-poštu u “Email” polje;

Unesite svoj datum rođenja;

Kliknite na “Next” dugme;

Primićete e-poruku sa uputstvima kako da resetujete svoju lozinku. Pratite ih i moći ćete da unesete novu lozinku za prijavljivanje. Od tog trenutka nećete imati nikakvih problema sa prijavom.

Betano nalog je suspendovan zbog nepravilnosti

Ukoliko je razlog taj što ste prekršili politiku Betano-a, moraćete da kontaktirate podršku kako biste odredili prekršaj. Kladionica nema običaj ograničavanja naloga, ali će to uraditi ukoliko pokušate da izmanipulišete sistem i grubo prekršite njihova pravila i odredbe.

S toga, savetujemo svim igračima da pročitaju uslove i odredbe pre početka kockanja. Operater ne dozvoljava da korisnici imaju nekoliko naloga na isto ime i neće tolerisati pokušaje krađe podataka, kao ni pristup sajtu bez odobrenja, i još neke stvari. Ukoliko ste prekršili bilo koji od uslova, postoji velika verovatnoća da će vam ograničiti pristup sajtu, a možda će vam i obrisati nalog.

Zaključak

Ovaj članak pruža detalje o pristupu suspendovanom Betano nalogu i neke od mogućih razloga zbog čega bi mogli ograničiti nalog. Za bilo koja druga pitanja vezana za suspendovani Betano nalog, najbolje je kontaktirati njihov tim za podršku. Zaposlene u kompaniji možete kontaktirati putem dopisivanja uživo, e-pošte ili telefona. Pomoći će vam u rešavanju problema ukoliko je to moguće. Na kraju želimo mnogo sreće svima koji posete sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *