Kako obrisati Maxbet nalog?

Maxbet je domaća online kladionica koja već dugo godina posluje u Srbiji. Pored Srbije, svoje poslovnice ima i u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini, sa čime se retko koja domaća kladionica može pohvaliti. S obzirom da postoji dugo i da nema loših komentara o poslovanju, sigurno je da je ova online kladionica bezbedna i da pruža svojim korisnicima najbolje usluge. S tim u vezi, valja pomenuti da kladionica poseduje odličnu korisničku podršku, koja uključuje call centar, live chat i e-mail. Metode uplate su kvalitetne, dok je potrebno još raditi na metodama isplate.

Kao i u većini sportskih kladionica današnjice i maxbet nudi mogućnost kreiranja naloga, te je moguće jednostavno koristiti usluge ove kladionice i preko aplikacije ili web sajta. Proces registracije je lak i jednostavan. Prilikom same registracije je potrebno ostaviti minimalno ličnih podataka, dok je kasnije, radi potpune aktivacije profila potrebno uneti i adresu, JMBG i broj ličnog dokumenta, što je standard u gotovo svim domaćim i stranim online kladionicama.

Ipak, ovi podaci su vrlo poverljivi, te je jedan od veoma bitnih faktora kada kladioničari biraju svog operatera, upravo taj koliku bezbednost nudi kada su u pitanju njegovi ili njeni lični podaci. Iz tog razloga danas postavljamo pitanje, da li je i na koji način moguće manipulisati podacima na svom nalogu, ili u potpunosti obrisati svoj nalog u kladionici Maxbet?

Kako bismo to utvrdili, neophodno je da prođemo kroz politiku privatnosti i uslove korišćenja usluga koje ova kladionica nudi. Pre svega, bitno je znati da, kako vlasnici Maxbet-a kažu, MaxBet garantuje tajnost vaših podataka i obavezuje se da vaše lične podatke neće prosleđivati trećim licima, bez vašeg saznanja i izričite dozvole. Vaši lični podaci mogu biti dati na uvid trećim licima samo na zahtev nadležnih državnih institucija. Dakle, podaci su prema njihovoj politici definitivno sigurni.

Ukoliko vi želite da menjate vaše informacije, to je moguće jednostavnim klikom na vaš profil nakon što se ulogujete, a zatim klikom na opciju podešavanja. Sve podatke moguće je veoma jednostavno i lako izmeniti. Ipak, tu dolazimo do cele problematike u vezi sa brisanjem naloga. Naime, preko same aplikacije nije moguće obrisati vaš nalog. Slično je i ukoliko to pokušate logovanjem preko veb sajta. Jednostavno Maxbet kladionica ne nudi tu mogućnost. Ipak, ukoliko vam garantuju bezbednost podataka, pretpostavlja se da postoji neki način da se ovaj problem reši? Pa, moglo bi se reći. Naime, postoji nekoliko mogućnosti da vaš nalog bude obrisan iz sistema MaxBet-a. Jedan od njih je da, ukoliko ne koristite svoj nalog 6 meseci od zadnjeg dana korišćenja MaxBet može zatvoriti vaš nalog i o tome da vas obavesti putem e-mail-a. U ovom slučaju, ukoliko ste na vašem nalogu imali novčana sredstva, MaxBet će ih prebaciti na svoj račun, a potom iskoristiti u humanitarne svrhe.

Još jedan način za brisanje vašeg naloga, ukoliko ne želite baš da čekate 6 meseci, jeste da zatražite brisanje podataka o ličnosti. Ovo je vaše zakonsko pravo i Maxbet kladionica će vaš zahtev razmotriti u periodu između 30 i 60 dana. Kako biste ovo uradili, dovoljno je da im se obratite putem mejla, ili kontaktirate korisničku podršku koja će vam vrlo brzo dati detaljnije informacije i upute.

Dakle, kao što vidimo, sam proces brisanja naloga nije nimalo laka stvar. Kako bi svojim korisnicma olakšao život, ali i kako bi ceo proces učinio praktičnijim, bilo bi lepo ukoliko bismo u bliskoj budućnosti videli mogućnost jednostavnog brisanja naloga klikom na dugme dok ste na ulogovani na vaš nalog. No, kako stvari za sada stoje, ipak će procedura bar još neko vreme biti malo komplikovanija nego što bismo želeli. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Exit mobile version