Kako izvršiti uplatu na Tsars kazinu?

Kako biste počeli sa igrom na Tsars kazinu, morate prvo izvršiti uplatu. Drugim rečima, morate finansirati svoj nalog pravim novcem kako biste mogli da se kladite. I budući da se mnogi od vas pitaju kako funkcioniše procedura uplate na Tsars kazinu i koje su metode dostupne, odlučili smo da napišemo ovaj članak kako bismo vam pružili potpune informacije na ovu temu.

Kako izvršiti uplatu na Tsars kazinu?

Uplaćivanje na Tsars kazinu nije komplikovan zadatak, kao što će vam ova jvodič pokazati. Naravno, morate se najpre registrovati na sajtu i ulogovati se sa svojim detaljima. Ukoliko ste to već odradili, pratite korake ispod:

Idite na “Balance” i kliknite na (+) znak;

Ukoliko želite bonus, pogledajte “1st deposit 100% bonus”;

Ukoliko ne želite, označite “I don’t want bonus”;

Sa leve strane navedite željeni način uplate;

Navedite sumu koju želite da uplatite;

Unesite podatke koji su potrebni za odabranu metodu;

Potvrdite svju uplatu;

To je sve što je potrebno kako biste izvršili uplatu na Tsars kazinu. Dobra vest je da sve uplate bivaju raspoložive na vašem nalogu odmah. Ipak, proverite koje ocije su dostupne za vašu zemlju jer se metode razlikuju u zavisnosti od zemlje. Kontaktirajte podršku za bilo kakva pitanja.

Koje opcije uplate su dostupne na Tsars kazinu?

Jedna od velikih prednosti Tsars kazina je veliki broj metoda za uplatu sredstava. To uključuje bankovne kartice, e-novčanike, virtuelne vaučere i kriptovalute. Dostupne su sledeće metode:

VISA i MasterCard kreditne i debitne kartice;

Jeton Wallet;

NeoSurf;

Webmoney

Paysafecard;

Neteller;

Skrill;

Bitcoin;

Ethereum;

Ukoliko se na vašem ekranu pojave samo neke od ovih metoda to znači da su ostale zabranjene u vašoj državi. Ovo nije razlog za brigu jer imate dovoljno opcija i one su dostupne sve vreme.

Koji su limiti za uplate na Tsars kazinu?

Minimalna uplata koju morate napraviti je 20 evra. Ukoliko pokušate da uplatite manju sumu, vaša transakcija će biti odbijena. Morate ispoštovati zahteve operatera kako biste iskoristili njihove ponude za kockanje. Napominjemo da za svaku postojeću metodu može postojati različit limit. Sve ovo je detaljno objašnjeno na sajtu.

Ovo je bukvalno način na koji funkcioniše procedura uplaćivanja na Tsars kazinu. Ovaj vodiče smo napisali kako bismo vam olakšali logovanje i početak igranja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za plaćanje, možete kontaktirati podršku putem dopisivanja uživo. Osoblje će vam odgovoriti što je pre moguće. Nadamo se da smo vam bili od pomoći i želimo vam mnogo sreće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *