Kako igrati Bakaru?

Bakara se igra u mnogim fizičkim i onlajn kazinima. U prevodu, “Bakara” znači nula, jer karte u znaku kralja, kraljice, žandara i desetke donose tačno 0 poena. Ukoliko želite da naučite kako da igrate Bakaru onda nastavite čitanjem. Naš vodič će Vam reči koja su pravila igre, ponuđene mogućnosti i na kraju ćete dobiti neke vredne savete.

Osnovna pravila Bakare

Generalno je prihvaćeno da se klasična verzija Bakare naziva Punto Banco. Pričaćemo i o drugim verzijama, ali za sada, pogledajmo najčešću verziju Bakare. Igra počinje sa 6 ili 8 špilova, u zavisnosti od verzije. Svi špilovi sadrže 52 karte. Postoji ukupno 14 stolica za stolom, ali 13. ostaje prazna zbog  sujeverja. Takođe postoje 3 dilera u igri.

Prava Bakara počinje sa deljenjem 2 ruke, jedna za igrača i druga za dilera.  Ostali igrači se klade koja ruka će biti jača, dilerova ili igračeva. Može se predvideti i jednak rezultat, praćen novom rukom. Karte se čuvaju u zatvorenoj kutiji iz koje se uzimaju i dele.

Ukoliko igrač ima pet ili manje od pet poena, može vući treću kartu. Diler takođe može da vuče kartu u zavisnosti od toga koliko poena je osvojio. Naprimer, ukoliko su njegovi poeni između nula i dva, tada može da izvuče treću kartu.

Broj karata od 2 do 9 će Vam dati broj poena napisanih na karti. Kralj, kraljica, žandar i desetka donose 0 poena. Kec u igri donosi 1 poen. Pozicija koja je u prednosti je kladiti se na jaču ruku dilera jer kazino skoro uvek ima prednost. Najteže je kladiti se na nerešen rezultat jer se on retko događa.

Koje vrste Bakare postoje?

Kao dodatak klasičnoj Bakari – Punto Banco, postoji nekoliko drugih varijacija igre, koje ćemo ukratko predstaviti. One se mogu pronaći u prvim kazinima kao i onlajn kazinima. Umesto da gubimo vreme, fokusirajmo se na najčešće:

Bakara onlajn igra

Chemin De Fer

Ovo je rasprostranjena francuska Bakara, koja se razlikuje od standardne verzije u tome što nema dilera. Jedan od igrača za stolom preuzima njegovu funkciju, kutija u igri je napravljena od gvožđa. Što se tiče vrednosti karata i drugih opcija, one ostaju iste. Chemin De Fer je češća u stvarnim kazinima, ali je takođe dostupna onlajn.

EZ Bakara

Nekoliko vrsta opklada je dodato ovoj varijaciji Bakare. Naprimer, imate šansu da predvidite da li će nerešeno imati 8 poena prilikom povlačenja treće ruke, kao i da li će igrač sakupiti ovaj broj. Druga pravila su ista kao u Punto Banco, ali dodaci ovoj verzijiza Vas mogu biti veoma unosni.

Druge verzije Bakare

Bakara sa tri karte, Super Pan 9 i Baccarat En Banque  Vam se takođe mogu dopasti, jer se njihova pravila ne razlikuju mnogo od klasične verzije stone igre. Možete ih potražiti u najboljim kladionicama i kladiti se stvarnim novcem ili isprobati demo verzije.

Gde se možemo kladiti na Bakaru?

U Efbet, Winbet, Bet365, Palms Bet ili Poker Stars onlajn kazinima, možete pronaći Bakaru za stvarni novac. Igra je takođe dostupna uživo, tako da se možete kladiti sa stvarnim dilerom. Ovo je jedna od najčešćih igara o kojoj smo Vam hteli reći sve na našem sajtu. Nadamo se da Vam je interesantna i očekujte više na ovu temu u našim novim objavama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *