Kako da sprečite ograničenja koja vam sajtovi za klađenje nameću?

Verovatno ste čuli za opasnosti od ograničavanja na sajtovima za klađenje. Ovu vrstu ograničenja operatori kockanja nameću korisnicima koji krše njihove uslove i odredbe. Kako biste sprečili sajtove za klađenje da ograniče vaš pristup, treba da pratite pravila kladionice. Ukoliko to ne činite, rizikujete da budete kažnjeni. Pročitajte naše savete ispod jer će oni biti korisni za vas.

Nemojte kršiti uslove i odredbe.

Prvo što treba da uradite nakon registrovanja na sajt za klađenje je da pročitate uslove i odredbe. Tu su navedena vaša prava i obaveze. Zaobilaženje ove politike se ne preporučuje osim ukoliko ne želite ograničavanje svog naloga. Umesto da se čudite zbog čega ne možete da se ulogujete na svoj nalog, odvojite vreme da se upoznate sa zahtevima operatora i tek tada ćete moći da počnete da se kladite na sportske kazino igre.

Ne kršite odredbe i uslove

Nemojte praviti više od jednog naloga na svoje ime

Takozvani multinalozi  s uzabranjeni na sajtovima kladionica. Imate pravo na jedan nalog na svoje ime. Ukoliko vam iz bilo kog razloga ograniče nalog, nećete moći da otvorite drugi. Ukoliko igrate na više od jednog naloga to će se otkriti i može vam se zabraniti pristup svim servisima. Na osnovu ovoga, ne pokušavajte da izmanipulišete sistem. Umesto toga se bolje pridržavajte opštih uslova.

Nemojte se prijavljivati samo zbog bonusa

Neke kladionice ne vole igrače koji se registruju samo kako bi dobili bonus a onda nestanu. Savetujemo da se redovno kladite kako ne bi zaključili da je bonus jedina stvar zbog koje ste tu. Naravno, registracija radi bonusa nije uvek loša ideja, ali savetujemo da budete oprezni.

Nemojte zloupotrebiti lične podatke

Ukoliko želite da se kladite na sportove ili na onlajn kazinu sa ukradenim ličnim podacima, ovo može dovesti do ograničenja kanala praćenog potpunim zatvaranjem. U tom pogledu, nikada nemojte koristiti tuđe podatke za igranje na sajtovima za klađenje. Imajte na umu da ova vrsta ponašanja može dovesti do ozbiljnijih posledica po vas.

Ne zloupotrebljavajte lične podatke

Ograničenje dnevnih podizanja novca

Korisnici sajtova za klađenje, najčešće, teže ka tome da podignu sve što su zaradili. Ipak, nisu svesni da kompanije plaćaju za ove transakcije  i da ne tolerišu konstantna povlačenja novca na dnevnom nivou. Najbolje je sačekati da se novac nagomila pa ga onda podići. Neke kladionice su već postavile ograničenja na višestruka podizanja novca. Budite umereniji kako ne biste imali problema.

Zaključak

Ukoliko pratite naše savete nećete imati problema sa ograničenjem naloga na onlajn platformi za klađenje koju ste izabrali. Uzmite u obzir ono što je napisano jer je to zasnovano na dugoročnom iskustvu uklađenju. Nadamo se da nećete imati problema sa ograničenjima i želimo vam mnogo sreće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *