Kako da se kladim na kornere?

Klađenje na fudbal ranije nije bilo tako razvijeno i u prošlosti nije nudilo toliko opcija kao sada. Danas se igrači mogu kladiti ne samo na pobednika meča ili nerešeno, već i na golgetera, hendikep, rezultat na poluvremenu, tačan rezultat, kornere i drugo. U ovom članku ćemo pričati o klađenju na kornere, jer je to jedna od najpoželjnijih opcija za onlajn klađenje.

Šta su korner opklade?

Kladionice vam omogućavaju da se kladite na broj kornera koristeći ispod / iznad opciju. Drugim rečima, videćete tabelu u kojoj morate naznačiti da li će u utakmici biti manje od N broja kornera ili više od N broja kornera. Za svaku vrednost važe određene kvote. Izračunavaju se prema vašoj opkladi. Ovo naravno određuje vaš dobitak. Ispod je još nekoliko informacija o opcijama klađenja na uglove:

Broj kornera – ovo je standardna opklada, gde određujete „ispod“ ili „iznad“ određenog broja kornera u meču;

Korneri u prvom poluvremenu – opet, predviđate broj udaraca iz ugla, ali samo u prvom poluvremenu fudbalske utakmice;

Korneri za dati tim – ova opcija vam omogućava da se kladite na to koji tim će imati više kornera. Ovde su kvote vrlo dobre;

Više kornera – birate da li će biti više kornera za domaći tim, da li će biti jednak broj, ili da li će biti više kornera za gostujući tim;

Kolike su kvote na korner opklade?

Nema sumnje da su kvote za ovu opciju velike, pa ako ste dobri u predviđanju pojedinačnih događaja na utakmici, onda možete ovde okušati sreću. Još bolje, različite opcije vam daju još veće šanse. Na primer, ako možete pogoditi približan broj kornera dodeljenih jednom od timova, uhvatićete veoma velike kvote i, shodno tome, dobićete veću novčanu nagradu.

Kolike su kvote na korner opklade?

Kako da postavim ugaone opklade?

Fudbalsko klađenje nije bilo tako razvijeno i u prošlosti nije nudilo toliko tržišta kao sada. Danas se igrači mogu kladiti ne samo na pobednika meča ili nerešeno, već i na golgetera, hendikep, rezultat na poluvremenu, tačan rezultat, opklade u uglu i drugo. U ovom članku razmatramo klađenje na kornere, jer je to jedno od najpoželjnijih na mestima za klađenje na mreži.

Šta su ugaone opklade?

Kladionice vam omogućavaju da se kladite na broj kornera koristeći donju / gornju opciju. Drugim rečima, videćete tabelu u kojoj morate naznačiti da li će u utakmici biti manje od N broja kornera ili više od N broja kornera. Za svaku vrednost važe određene kvote. Izračunavaju se prema vašoj opkladi. Ovo određuje vaš dobitak. Ispod je još nekoliko informacija o tržištima klađenja na uglove:

Broj kornera – ovo je standardna opklada, gde određujete „ispod“ ili „iznad“ određeni broj kornera u meču;

Korneri u prvom poluvremenu – opet, predviđate broj udaraca iz ugla, ali samo u prvom poluvremenu fudbalske utakmice;

Korneri za dati tim – ova opcija vam omogućava da se kladite u to koji tim će imati više kornera. Ovde su šanse vrlo dobre;

Više kornera – birate da li će domaći tim imati više kornera, jednak broj ili više kornera za gostujući tim;

Kolike su šanse za ugaone opklade?

Nema sumnje da su šanse za ovo tržište velike, pa ako ste dobri u predviđanju pojedinačnih događaja na utakmici, onda možete okušati sreću. Još bolje, različite opcije vam daju još veće šanse. Na primer, ako možete pogoditi približan broj kornera dodeljenih jednom od timova, uhvatićete veoma velike kvote i, shodno tome, dobićete veću novčanu nagradu.

Naravno, možete kombinovati opciju klađenja na kornere sa ostalim opcijama dostupnim na onlajn kladionicama. Kvote će se povećati i vaš dobitak će biti mnogo veći. Zapamtite, međutim, da postoji rizik od gubitka, pa pokušajte prvo da igrate sa manjim iznosima da vidite kako će vas poslužiti sreća.

Kolike su šanse za ugaone opklade?

Strategije klađenja na kornere

Trenutno ne postoji 100% efikasna strategija za korner opklade koja će vam doneti siguran profit. Međutim, možete razmotriti nekoliko opcija koje će povećati vaše šanse za dobitak na ovu opciju klađenja. Na primer, dobro je potražiti statistiku o utakmicama između timova i proveriti učestalost kornera u utakmicama. Jasno je da je svaki meč drugačiji, ali barem ćete imati ideju koliko to može biti.

Još jedna ideja koju vam možemo dati je da se upoznate sa taktikom timova, posmatrajući faktore domaćeg i gostujućeg tima. Pretpostavlja se da jaki timovi igraju agresivnije na svom terenu i da su napadači aktivniji. Ovo pak podrazumeva veći broj kornera. Na osnovu ovoga, možete se kladiti na broj kornera za tim. Morate znati tim i kako oni igraju.

Ovo je samo nekoliko predloga koji nam padaju na pamet. Veoma je važno pratiti prvenstva i turnire, načine igre timova, namere trenera i druge faktore. Na ovaj način ćete imati veće šanse da pogodite broj kornera. Nadamo se da smo vam bili od pomoći i želimo vam mnogo uspešnih i isplativih opklada. Uživajte u igri i kladite se umereno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *