Kako da odredim koliki ulog da podesim na slot mašini?

Mnogi igrači ne mogu da odluče koliki ulog treba napraviti na slot mašini. Najčešće uplaćuju bez ikakve strategije i nadaju se da će sreća biti na njihovoj strani. Naravno, ova vrsta ponašanja se ne preporučuje jer možete izgubiti velike sume novca. Ističemo nekoliko važnih faktora koji će vam pomoći da odredite visinu vašeg uloga.

Pronađite stopu povrata

Svaka slot igra ima stopu povrata koja se naziva RTP (Return to Player). Vrlo često proizvođači slot mašina i onlajn kazina pominju ovu vrednost. Što je ona veća to su veće šanse da ćete dobiti povrat vašeg uloga. Na primer, RTP od 95.5% će imati relativno česte isplate u igri. Naravno, ovo ne treba da bude razlog da pravite velike uloge jer ništa ne može biti garantovano u igrama na sreću. Dobro je imati na umu ovaj faktor prilikom klađenja.

Viskopromenljivi slotovi

Slot igre sa visokom promenljivošću daju manje česte isplate, ali istovremeno možete zaraditi veće sume. U tom pogledu možete odlučiti koliko da uložite na datu igru. Najčešće je promenljivost igre naznačena negde, ali ukoliko nemate takvu informaciju, možete se uzdati u princip pokušaja i greške. U tu svrhu ne morate trošiti stvarni novac, samo igrajte demo verziju odabranog naslova. Ukoliko su dobici retki ali veliki, to znači da je slot vrlo promenljiv.

Slot igre sa niskom promenljivošću

Ovde možete povećati uloge jer se dobici češće isplaćuju, ali u manjim iznosima. Niska promenljivost slotova je poželjnija jer se dobitni simboli češće pojavljuju na koturovima. Ukoliko povećate svoj ulog, možete dobiti veću isplatu. Nedostatak ovde jeste to što se najvredniji simboli pojavljuju vrlo retko i nagrade su male.

Ulažite mudro i umereno

Mnogi ljudi pokušavaju da nadoknade gubitke u slot igrama novim opkladama. Ovo je loša praksa jer ima dana kada vam sreća nije naklonjena i ma šta radili – nećete imati dobitak. Ukoliko se nađete u nizu koji nema sreće, savetujemo da prestanete sa igrom. Nemojte pokušavati da nadoknadite gubitke dodatnim ulozima jer ćete nastaviti da gubite. Treba da ostavite igru za drugi put kada budete imali više sreće.

Zaključak

Ukoliko uzmete u obzir sve pomenute faktore, povećaćete svoje šanse da izvučete maksimum iz slot mašine. Naravno, savetujemo vam da budete razumni kako biste izbegli razočarenja.

Nadamo se da vam je ovaj članak bio zanimljiv i da ste pronašli korisne savete koje ste tražili. Želimo vam mnogo sreće u vašim omiljenim igrama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *