Betbull dopisivanje uživo

Ukoliko ovo unesete kao pojam za pretragu u svoj pretraživač, bićete odmah odvedeni na njihovo Zendesk dopisivanje uživo. Otvoriće se polje za dopisivanje u koje možete uneti svoje pitanje. Odmah ćete biti povezani sa službenikom – to, bukvalno, ne traje više od nekoliko sekundi.

Ne možete ih kontaktirati putem e-pošte osim ukoliko vaš problem nije hitne prirode. Njihova adresa je support@BetBull.com.

Među najčešćim pitanjima / problemima za tim za podršku su:

Kako da otvorim nalog?

Zaboravio sam svoje korisničko ime ili lozinku.

Zbog čega je moja verifikacija odbijena?

Obično se verifikacija odbija jer nešto nije u redu sa dokumentacijom koju ljudi daju na uvid. Savetujemo da kontaktirate njihovu korisničku službu koja je dostupna 24/7, osim ukoliko primite e-poruku o odbijanju od strane njihovog tima za verifikaciju.

Što se tiče otvaranja naloga, postoji Register HERE dugme u dnu početne stranice. Dostupno je na desktop računaru ili mobilnom uređaju. Koraci za registraciju su prilično jednostavni.

Dokumenta koja se prihvataju kao dokaz identifikacije uključuju Izvod iz matične knjige rođenih, pasoš, vozačku dozvolu i ličnu kartu. Za verifikaciju adrese morate učitati račun za komunalije, poreski dokument ili izvod iz banke. Šta god da učitate, mora biti naslovljen na datum koji nije stariji od 3 meseca.

Iznenadilo nas je što smo otkrili nešto drugo, a to je da Betbull ima rejting od samo 1.9 od 5 na Trustpilot-u sa 74% korisnika koji su ih ocenili kao “loše”. Jedan bivši korisnik je napisao:

 “Moj slučaj nudi vremenske okvire kada sam pobedio koji nisu ispunjeni. Kada se to počelo dešavati, istakao sam da želim da zatvorim račun uz izmirenje dugova. Onda sam istakao da imaju karticu moje žene označenu kao da sam je ja koristio i u dopisivanju uživo su hteli da mi ponovo otvore nalog samo kako bih mogao da uklonim karticu. Rekao sam svojoj ženi. Ona je kontaktirala sa zahtevom da se ovi podaci uklone. Odgovorili su za 48 sati. Ovo je narušavanje privatnosti podataka koji sadrže informacije koje sam zahtevao kao korisnik sa zatvorenim nalogom. Oni se nadaju da ćete samo otići.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *