Да ли могу да користим PayPal за вршење уплате на Bet365?

Bet365 има мноштво других опција за допуну вашег рачуна које ћемо поменути. Да, многи играчи би волели да врше уплату путем PayPal-а јер је ово један од најчешћих система за вршење плаћања данашњице, али ће морати да сачекају за ову опцију. Погледајмо тему о начинима уплате на Bet365.

Зашто не могу да користим PayPal за вршење уплате на Bet365?

Оператер је поставио неколико брзих и лаких начина за вршење плаћања, али нажалост PayPal није међу њима, осим за играче из УК. Ипак, нема разлога за бригу јер је доступно неколико других електронских новчаника и система за вршење плаћања и допуне вашег рачуна на сајту. Ови начини укључују Skrill, Neteller, и Paysafecard. Можете их користити за вршење плаћања електронским путем, а уплате се бележе у реалном времену.

Уколико не желите да користите е-новчанике или припејд картице, можете изабрати између плаћања путем дебитне или кредитне картице или банковног трансфера. Уплате путем било које поменуте методе, осим  bank wire-а су тренутне и одмах ће се приказати на вашем стању на онлајн платформи. Након тога се можете кладити на спортове или играти казино или покер игре.

Иако је PayPalтренутно доступан само играчима из УК, саветујемо да држите на оку одељак са начинима уплате ради било каквих новости. Тренутно има много начина за допуну налога, а они у будућности могу укључивати и PayPal. Текстуалне поруке или крипто валуте могу такође постати доступне за вршење уплата. Не сумњамо да ће реномирана кладионица као што је Bet365 наставити са радом на увођењу иноватовних метода плаћања. Желимо сваком играчу пуно среће, много добитака и сваки други успех.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *