Bwin povlačenje novca

Ukoliko ste korisnik Bwin onlajn kladionice, želite da znate kako da povučete svoje dobitke sa sajta. U to ime smo napisali ovaj vodič o načinima plaćanja i podizanja novca sa Bwin-a.

Povlačenje novca

Kako biste povukli svoje dobitke sa Bwin-a, morate proći verifikaciju na onlajn platformi. Kako biste to uradili, morate im poslati neka lična dokumenta. Na svom nalogu ćete pronaći odeljak gde možete otpremiti dokumentaciju i podneti je na pregled. Pretpostavimo da ste to uradili, sada idite na odeljak ‘My Account’, odaberite ‘Payments’, a zatim ‘Withdrawals’. Ovo će vam omogućiti da vidite sve načine podizanja novca.

Postoje četiri moguća načina za podizanje vašeg novca. Ovo se neće svideti korisnicima koji žele više mogućnosti. Naravno, još načina može biti dodato vremenom, zato ne brinite.

Načini povlačenja novca sa Bwin-a

Ispod se nalaze načini. Moguće je postojanje minimalne sume za podizanje.

Debitna / Creditna kartica

Neteller

Skrill

Fast Bank Transfer

Ukoliko koristite VISA, Visa Electron or Mastercard kartice, novac ćete dobiti u roku od 2 do 5 radnih dana. Brzi bankovni prenos traje do 5 radnih dana. Ukoliko za povlačenje dobitka koristite Neteller ili Skrill, uplata stiže za 24 sata, ali se tada oduzima provizija od 4,90%. Za više informacija kontaktirajte podršku na sajtu.

Zaključak

Ne tvrdimo da Bwin nudi mnoštvo načina za povlačenje novca. Ipak, postoji izbor od njih nekoliko, zato ne oklevajte da odaberete najbolju opciju za vas. Očekujemo da Bwin doda još opcija u bliskoj budućnosti. U ovom trenutku pokrivamo samo one koje su dostupne. Srećno i sve najbolje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Exit mobile version