Bwin dopisivanje uživo

Ukoliko imate pitanja ili problem oko koga Vam je potrebna pomoć od Bwin podrške, bićete upućeni na njihovu kontakt stranicu. Tamo ćete biti informisani da ukoliko želite da se kladite kod njih, morate otići na https://sports.bwin.com/en/sports. Ukoliko imate pitanja mobilnim, onlajn ili uslugama klađenja uživo, tu je još jedan link na koji možete kliknuti.

Kada to uradite, odvedeni ste na njihov mobilni portal na kome ćete videti spisak popularnih članaka. To uključuje:

Kada ću dobiti podignuti novac?

Zaboravio sam lozinku

Gde mogu videti svoje trenutne bonuse i naprdak u klađenju?

Kako da verifikujem?

Ukoliko se bilo šta od ovoga poklapa sa Vašim pitanjem, kliknite na link. Videćete da to zapravo nije članak, što je dobra stvar za ljude koji ne žele da čitaju. Umesto toga Bwin je pomogao otpremanjem video snimaka sa kratkim tekstualnim objašnjenjima ispod. Ukoliko kliknete na “kako da verifikujem”, bićete provedeni kroz proces korak po korak i dobićete sve informacije koje su Vam potrebne. Uz to, videćete spisak pitanja vezanih za proces verifikacije.

Ukoliko se ni jedna od ovih tema ne poklapa sa Vašom situacijom, ipak ćete pronaći spisak kategorija ispod spiska članaka. To su:

Kazino

Promocije i Bonusi

Podizanje novca

Detalji naloga i verifikacija

Registracija

Pristup nalogu

Sportovi

Licenciranje i Uslovi i Odredbe

Poker

Depozit

Nemogućnost igranja

Kliknite na ono što se odnosi na Vas. Bićete upućeni na spisak FAQ. Ovo će vas vratiti na odgovarajući članak na temu sa video snimcima i kratkim tekstom ispod svakog. Tako da u suštini, spisak popularnih članaka i spisak kategorija Vas vode na isto mesto. Iz ovoga sledi da ukoliko niste dobili odgovor iz spiska članaka, nećete ga dobiti ni iz spiska kategorija.

 Dobre vesti su to što postoji dugme ispod teksta “need more help?” Kliknite na njega ukoliko niste našli rešenje svog problema ili odgovor na svoje pitanje. Kada to uradite, bićete odvedeni na sledeći spisak opcija za kontakt:

Bezbedna privatna poruka preko Facebook Messenger-a. Usluga 24/7 – prosečno vreme odgovora: 5 minuta

Bezbedna privatna poruka na Twitter-u. Usluga 24/7 – prosečno vreme odgovora: 5 minuta

Dopisivanje uživo dostupno 24/7

E-pošta

Kada kliknete na dopisivanje uživo, pojaviće se prozor koji kaže WELCOME TO LIVE CHAT. Prozor Vas obaveštava da je sportsbook tim onlajn i spreman za Vaše pitanje. Pre nego što Vam pomognu, morate uneti svoje ime i e-poštu.

To je sve. Srećno! 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *