BHPlay kazino onlajn recenzija

Kako je poslednjih godina zainteresovanost za sportskim klađenjem sve veća i veća, a sve više i više mlađih, ali i onih starijih generacija želi da se oproba u ovim igrama, tržište sportskih kladionica postalo je veoma konkurentno. Konkurentnost je prisutna u celom svetu, mnoga poznata imena i sa naših prostora posluju vrlo dobro i na tržištu Evrope, ali ima i onih koje vrlo dobro posluju lokalno. Većina kladionica u Bosni i Hercegovini upravo na lokali funkcionišu veoma dobro, a nije nemoguće da će se neke od njih širiti i van granica zemlje. Jedna od takvih sportskih kladionica je upravo i Bhplay. Ova kladionica spada među najpopularnije u ovoj državi. Osnovana je pre gotovo punih 19 godina, u decembru 2002. godine i kao takva nastavlja trend igara na sreću u Bosni i Hercegovini koji je počeo sada već davne 1999. godine. Ono što je opšte poznato jeste da ih prati veoma dobra reputacija, da njihovi korisnici uživaju u uslugama koje im ova kompanija pruža i da su vrlo često gosti u njihovim poslovnicama. Pored poslovnica, bh play omogućio je svojim korisnicima i online klađenje, te su vrlo lepo ispratili sve moderne trendove i tako uvek uspešno održavali potrebe korisnika, pa samim tim i njihovo zadovoljstvo.

BHPlay Registracija i ponuda

Registracija i ponuda

Kao što smo već pomenuli, iako jedni od najstarijih u ovoj branši u Bosni i Hercegovini, BHPlay kladionice su se uvek trudile da budu u korak sa vremenom i ispoštuju sve novine koje nastaju na tržištu. Sajt međutim i ne izgleda na prvi pogled previše moderno, te bi prosečan korisnik možda i izbegavao posećivanje istog. Bilo kako bilo, iako izgleda tako, sajt je zapravo veoma funkcionalan i pruža sve ono što pružaju i sajtovi mnogo poznatijih i prepoznatljivijih brendova. Na samoj početnoj strani možete videti neke od utakmica koje slede, neke od najtipovanijih događaja i slično. Ukoliko još uvek niste korisnik a to biste želeli da postanete, u godnjem desnom uglu imate dugme za registraciju, gde je neophodno uneti sve potrebne informacije kako bi se, pre svega, utvrdio vaš identitet, te kako bi vlasnici bili sigurni da ste zaista punoletni i da imate puno pravo da postanete regularni kornisnik. Ukoliko ste, pak, već registrovani, odmah pored imate dugme preko kog se možete prijaviti na vaš nalog. Pored navedenih opcija, imate mogućnost da kliknete na mali kalendarčić i na taj način odaberete dane koji vas trenutno zanimaju i vidite kakva je ponuda upravo za odabrani dan. Ukoliko ste ljubitelj raznih sportova, klikom na zvezdicu koja se odnosi na biranje sportova, možete videti malu ali sjajnu ponudu koju vam nudi bhplay. Od ponuđenih sportova tu su standardno fudbal, košarka, odbojka, ali i futsal, hokej, tenis, pikado. Kada su u pitanju fudbalske lige i tu se nudi solidan dijapazon mogućnosti, te je tako moguće da se kladite na primer na englesku 4. Ligu, ali i na prvu ligu Gvatemale.

Pored svega navedenog, ova sportska kladionica vam nudi i mogućnost live klađenja, a jednostavnim klikom na gornji levi ugao otvoriće vam se i ta stranica. Još jedna dodatna mogućnost jeste igranje binga!

Igračima je na raspolaganju veliki broj linija i kvota, a koristeći online kalkulator zarada, moguće je prognozirati potencijalni dobitak.

BHPlay Registracija

Bonusi, uplata i isplata

Jedna od zanimljivih činjenica jeste da, iako već standardni u svetu klađenja, bonusi ne postoje u BHPlay kladionicama, odnosno ova kladionica svojim korisnicima ne nudi nikakve bonuse. Na neki način sve je ovo i opravdano iz razloga što konkurencija na tržištu Bosne i Hercegovine nije ništa mnogo bolja.

Ipak, postoje neka određena pravila, kao i u svakoj kladionici. Moguće je igrati singlove ili više utakmica na jednom tiketu, a minimalna uplata iznosi 0.10KM, a maksimalna 500KM po jednom tiketu. I isplata ima svojih ograničenja, te je limit po jednom tiketu 50 000KM, a sistemski tiket nosi najviše 300 000KM. Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete da kliknete na njegov status čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti:

  • broj dobitnog listića
  • kontrolni kod dobitnog listića

Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.

Zaključak

Iako ima dosta prednosti, isto tako ima i dosta mana, a jedna od najvećih je nepostojanje mobilne aplikacije. Sve u svemu, održavaju svoju konkurentnost na tržištu i opstaju već skoro pa preko 20 godina. Verujemo da će tržište u Bosni napredovati vremenom, te da će i ova kladionica u budućnosti širiti svoju ponudu, kreirati mobilnu aplikaciju, uvesti neke dodatne bonuse i pogodnosti, te da će ljubiteljima sportskog klađenja pružiti još veći užitak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *