Betway verifikacija profila

Većina korisnika ove kompanije traži način za brzo popunjavanje ID verifikacije na Betway-u, ali je procedura ovog operatera malo drugačija od one na ostalim platformama. Saznaćete kako da verifikujete svoj profil na sajtu čitajući ovaj članak.

Kako se vrši Betway verifikacija?

Osoblje Betway-a će vam poslati pismo tražeći od vas da se podvrgnete verifikaciji. Nećete moći da priložite dokumente pre toga. Samo nakon što dobijete e-poruku ćete znati koja dokumenta se od vas traže. Zatim ćete moći da ih otpremite direktno sa vašeg profila na sajtu.

Kako biste to uradili, treba da kliknete na svoje korisničko ime da biste otvorili opcije u nalogu, a zatim kliknite na „Confirm documents“. Iz ovog odeljka ćete moći da priložite datoteke sa kopijama traženih dokumenata. Ne brinite ukoliko nešto ne razumete jer je Betvejeva podrška spremna da pomogne.

Koja dokumenta su potrebna za verifikaciju?

Prvo, od vas mogu tražiti kopiju lične karte. Kopija mora biti u boji i obe strane moraju biti učitane. Takođe mora biti važeća. Možete skenirati svoju kartu ili napraviti sliku svojim mobilnim telefonom, ali zapamtite da svi podaci moraju biti jasno vidljivi. Isto važi za otpremanje vozačke dozvole radi verifikacije profila.

Operater takođe može tražiti fotografiju prednje strane vaše bankovne kartice. Ovo će dokazati da ste vi vlasnik. Naravno, CVV kod mora biti sakriven, jer kompanija nema prava da od vas traži da ga pokažete. Ovaj deo verifikacije važi u slučajevima u kojima želite da povučete svoj novac putem VISA debitne ili kreditne kartice.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, od korisnika se može tražiti kopija računa za komunalije (za struju, grejanje ili drugo) u kome se vidi vaša tačna adresa. U nekim situacijama je neophodan i izvod iz banke, iako je to manje često. E-poruka će razjasniti koju dokumentaciju da pripremite u cilju podvrgavanja procesu uspešne verifikacije.

Koliko drugo Betway verifikacija traje?

Zaposleni u kompaniji teže ka brzom radu, tako da nećete čekati dugo na verifikaciju. Vaša dokumenta će biti pregledana i potvrđena u roku od 48 sati. Ipak, ukoliko budete odbijeni, poslaće vam SMS navodeći razloge. Razlog može biti pružanje netačnih informacija. Praktično, ovo je sve što treba da se zna o proceduri verifikacije na Betway-u. Nadamo se da je naš članak bio dovoljno razumljiv i da ste shvatili šta i kako treba da radite. Zabavite se sa novom onlajn platformom za klađenje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *