Betway uplata

Ukoliko želite da se kladite na sportske događaje ili kazino igre na Betway-u, morate prebaciti pravi novac na svoj nalog. Uplata nije komplikovana i može se obaviti brzo putem neke od doleopisanih načina.

Ovaj vodiče će vam predstaviti načine uplate na onlajn platformu kako ne biste imali problema kada odlučite da dopunite svoj nalog.

Postupak ne traje duže od nekoliko sekundi, ali se možete zbuniti ukoliko prvi put koristite sajt Betway-a. Ovaj članak daje detaljno uputstvo kako bi vam pomogao da uplatite novac na svoj nalog kako biste mogli da počnete sa klađenjem.

Ulogujte se na Betway pomoću korisničkog imena i lozinke;

Kliknite na zeleno “Banking” dugme u gornjem desnom uglu;

Metode uplate će se pojaviti u novom prozoru;

Odaberite jednu od mogućnosti;

Unesite sumu za uplatu;

Unesite dodatne podatke koji će se od vas tražiti;

Potvrdite uplatu;

To je sve što treba da uradite. Sve je jednostavno, brzo i veoma udobno. Najbolje od svega je to što dostupni načini plaćanja omogućavaju instant uplatu. Nećete morati dugo da čekate.

Betway načini uplate

Kada se Betway pojavio, nije bilo mnogo načina za uplatu. Ovo je još uvek novi sajt i još načina će uskoro biti dodato. Evo svih načina koje možete koristiti za uplatu:

VISA bankovna kartica;

Mastercard bankovna kartica;

Neteller;

Skrill;

Paysafecard;

Astropay;

Ukoliko imate tehničkih problema sa uplatom, morate da stupite u kontakt sa podrškom putem onlajn dopisivanja uživo. Objasnite problem i osoblje kladionice će vam pomoći.

Da li je lako uplatiti na Betway?

Ukoliko ste pročitali naš vodič, nećete imati problema sa vršenjem uplate na sajt za klađenje. Naravno, očekujemo da će kompanija dodati nove načine za prenos sredstava jer su još uvek ograničeni na postojeće. Redovno ćemo vas obaveštavati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *