Da li mogu da izvršim uplatu na Betway putem PayPal-a?

Mnogi ljudi se nadaju da će moći da izvrše uplatu putem Paypal-a, ali Betway nema ovu mogućnost. Ipak, dostupni su neki drugi e-novčanici. Više o ovoj temi ćemo reći u ovom članku.

Zašto ne mogu da izvršim uplatu na Betway putem PayPal-a?

Vlasnici PayPal-a imaju strogu politiku po pitanju sajtova za kockanje, i zato izgleda da nisu postigli sporazum sa Betway-om i njegovim vlasnicima.

Ovo ne znači da nema drugih onlajn opcija za plaćanje. Štaviše, operater bi mogao da uključi PayPal u svoje opcije plaćanja u nekom trenutku.

Ovo može potrajati. Za sada se fokusirajmo na trenutne ponude po pitanju finansiranja naloga. Obavestićemo vas ukoliko dođe do bilo kakvih promena u metodama plaćanja.

Već imamo informacije da će se broj metoda uplate uskoro povećati. Iako još nema pomena o PayPal-u kao opciji, biće drugih lakih i brzih načina za dopunu vašeg naloga i igranje na ovoj platformi.

Kako da izvršim uplatu na Betway?

Možete uplatiti putem VISA i Mastercard-a kao i uz Neteller, Skrill, Astropay i Paysafecard. Obratite pažnju na minimalnu potrebnu uplatu. Ukoliko pokušate da uplatite manje novca, transakcija neće biti uspešna i nećete moći da se kladite.

Svaka od pomenutih opcija uplate garantuje da će suma biti uplaćena na vaš račun momentalno. Drugim rečima, nećete morati da čekate jer će novac otići direktno na vaš nalog. Ovo su dobre vesti i sigurno će obradovati mnoge igrače.

Nadamo se da smo bili od pomoći i želimo vam mnogo sreće i uspeha.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *