Betvictor dopisivanje uživo

BetVictor je licenciran i uređen kao nlajn operater kockanja u Velikoj Britaniji od strane Komisije za kockanje Velike Britanije. Prema operateru, možete stupiti u kontakt sa njima putem dopisivanja uživo ili preko verification@betvictor.com ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

Nije previše informacija dostupno vezanih za njihovo dopisivanje uživo. Većina recenzija koje smo pronašli, iako su korisne, ne pružaju nikakve informacije o dostupnosti bilo koje vrste podrške. Uz to, njihov sajt nije učitao vreme pisanja. Uspeli smo da iskopamo sajt zvani Pissed Consumer koji tvrdi da će proslediti vaša pitanja ili zahteve BetVictor-u. Ovo se radi preko njihovog sajta; nećete biti preusmereni na sajt BetVictor-a. Ne znamo da li funkcioniše, ali postoje dve opcije koje možete odabrati: Customer Service i Legal. Pretpostavljamo da, ukoliko imate problema sa korišćenjem sajta, registracijom, uplatama itd, možete iskoristiti ove opcije. Pissed Consumer takođe navodi kontakt adresu za BetVictor: Korporativna adresa kancelarije za BetVictor Limited je: Suite 2:01, World Trade Center, Bayside Road, Gibraltar, Gibraltar GX11 1AA.

Takođe bi bilo moguće stupiti u kontakt sa njima putem još jednog trećeg lica, kompanije iz UK zvane Resolver. Kliknite na “Contact BetVictor now” na stranici Resolver-a. Bićete odvedeni na spisak kategorija:

Complaints procedure

Accounts

Customer Service

Licensing

Gambling

Marketing and advertising

Terms and conditions

Protection of funds

Other (none of the above)

Koju god da odaberete videćete spisak podkategorija. Ono što Resolver radi je da pruža korisnicima BetVictor-a priliku da započnu slučaj protiv operatera. Ovaj proces se ogleda u četiri faze: odaber problema, saznanje koja su vaša prava, pružanje detalja slučaja i pregldanje. Možda bi obraćanje njima vredelo ukoliko operater ne odgovara putem dopisivanja uživo ili ne odgovara na vaše e-poruke koje šaljete na gorenavedenu adresu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *