Betsafe minimalna uplata

Potrebno je samo nekoliko minuta za vršenje uplate na Betsafe-u. Sredstva se momentalno dodaju na Vaš nalog. Štaviše, većina metoda plaćanja dolazi bez provizije, a one koje je imaju teže da ona bude što niža – samo 2,5% od uplaćene sume.

Neke metode nisu dostupne na određenim lokacijama. Dostupne metode na Vašoj lokaciji se mogu videti u odeljku uplata. Minimalna uplata je 10$. U zavisnosti od Vaše istorije transakcija, suma koju možete uplatiti može doći uz određena ograničenja. Možete zamoliti podršku da poveća vaša ograničenja ukoliko to želite.

Betsafe prihvata kreditne i debitne kartice kao što su Visa, MasterCard i još neke. Minimalna uplata je takođe 10$. Nema maksimalne uplate. Ograničenja za podizanje su 10 000$. Povlačenje novca se obrađuje u roku od dva do pet dana.

Sajt takođe prihvata PayPal i za uplaćivanje a i za povlačenje novca. PayPal je kvalifikovan za mnoštvo ponuda kao što je bonus dobrodošlice. Minimalna uplata putem PayPal-a je 20$, bez maksimalne uplate. Što se tiče povlačenja novca, minimum je 10$, a maksimum 8000$. Ponekad PayPal postavlja ograničenja na povlačenje novca. Ove transakcije traju znatno kraće od onih putem kreditne ili debitne kartice i traju maksimalno jedan dan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *