Betsafe dopisivanje uživo

Centar za pomoć Betsafe kazina je dobro organizovan i dobrog izgleda sa poljem za pretragu i odeljkom sa često postavljanim pitanjima pri vrhu i trenutnim pristupom informacijama koje su vam potrebne. Podrška se pruža putem tri glavna kanala: dopisivanje uživo, e-pošta i zahtev za povratni poziv. Sa prosečnim čekanjem od 30 sekundi, pola sata i do 60 minuta na svaki od njih, usluga je bez presedana po kvalitetu.

Dopisivanje uživo je dostupno bez prestanka. Obično, čekanje je manje od 30 sekundi. Ukoliko vam je potreban brz i adekvatan odgovor na bilo koje pitanje, ne oklevajte da stupite u kontakt sa njima. Problemi se mogu objasniti korisničkoj podršci u realnom vremenu jer ih možete otkucati u polje za tekst dok je vaš kazino nalog aktivan. Pre nego što kliknete na dugme za dopisivanje uživo, koje ćete videti pri vrhu u centru početne stranice, uverite se da ste ulogovani.

Sa Betsafe-om takođe možete stupiti u kontakt i pute e-pošte. Za igrače u Kanadi, adresa je support-ca@betsafe.com. Ukoliko želite pisani i sačuvani snimak vaše komunikacije sa korisničkom podrškom, ovo je pravi način za to. Ukoliko imate finansijski ili pravni problem, ovo je najbolji kanal. Nadamo se da nemate takav problem, naravno.

Korisnička podrška je dostupna 24/7 i tim je posvećen odgovaranju u roku od sat vremena, obično i mnogo brže. Od velike su pomoći i znaju svoj posao.

Poslednja opcija je da zahtevate povratni poziv. Dobro je da ne morate da čekate na liniji. Uzvraćaju poziv u roku od najviše sat vremena. Broj u UK je +44 808 238 0028 za Kanađane i druge korisnike koji žive van UK.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *