Betking dopisivanje uživo

Ima mnogo načina da kontaktirate Betking podršku. Linija brige o korisnicima je 01-2777247. Da biste ih kontaktirali putem dopisivanja uživo, morate otvoriti Help stranicu. Ispod linije za brigu o korisniocima postoji link. Kada kliknete na njega, otvoriće se prozor. Od Vas se traži puno ime, adresa e-pošte i broj telefona. Unesite svoju poruku u polje “Description”, a zatim kliknite na “chat now”.

Njihov Whatsapp broj je 08158360218. Takođe ih možete kontaktirati pute e-pošte cs@betking.com. Postoje i linkovi za Twitter, Facebook, i Instagram korisničku podršku. Takođe je pružena i fizička adresa.

Sajt za klađenje ima opširni spisak često postavljanih pitanja. Neka od pitanja uključuju:

Kako da otvorim nalog?

Koji su minimalni i maksimalni ulozi koje mogu da napavim?

Kako radi Akumulator bonusa od 225%?

Da li i koliko košta registracija na BetKing (ne košta ništa)

U kojim valutama se mogu kladiti (trenutno samo u nairama, nacionalnoj valuti Nigerije)

Kako da povratim svoje detalje prijave?

Koja je najniža suma koju Agenti i onlajn korisnici mogu da podignu?

Da li mogu da promenim svoje korisničko ime (ne)

Koja je minimalna kombinacija ili sistemski ulog pri klađenju?

Kreiranje žalbi ili predloga

Korisnici koji žele da ulože žalbu ili daju predlog bi trebalo da stupe u kontakt sa Korisničkim Servisom ili da pošalju e-poruku BetKing-u na gorepomenutu adresu. Zatim, žalba biva prosleđena savetniku koji će odgovoriti na odgovarajući način. Ukoliko žalba ne bude rešena na Vaše zadovoljstvo, savetnik će Vam interno poslati poruku, saopštavajući Vam konačnu odluku.

Predlozi i žalbe uvek moraju biti prosleđene Korisničkom servisu u pisanom obliku putem e-poruke, faksa, pošte ili interne poruke. Žalbe koje nisu upućene preko KP po pitanju postavljanja, ponovnog postavljanja ili prihvatanja opklade neće biti razmotrene od strane BetKing-a. One moraju biti podnete u roku od 30 dana od trenutka dešavanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *