Betfred dopisivanje uživo

Kada se budete raspitivali o dopisivanju uživo na Betfred-u, prva stvar na koju ćete naići je da ne prihvataju detalje kartice putem dopisivanja uživo. Od vas se traži da pozovete i data su vam dva broja: jedan ukoliko ste iz UK i drugi ako se nalazite u drugoj zemlji.

U vreme pisanja ovog članka, nije se moglo pristupiti sajtu. Možda je to zbog toga što smo pokušali izvan UK. U ovom trenutku je Betfred blokiran za inostranstvo. Njihovo sedište je u UK i zbog toga podleže britanskim zakonima i dozvolama. Ne mogu raditi u drugim zemljama osim ukoliko nemaju dozvolu određenog zakonodavstva.

Informacija koju smo dobili o njihovom dopisivanju uživo je od adresara UK dopisivanja uživo, prema kome je:

 “Betfred razvio vrhunsku korisničku podršku sa svojim timom za Veb podršku. Umesto gubljenja vremena na postavljanje pitanja putem telefona, možete lako kontaktirati veb podršku onlajn. Betfred se ponosi osobljem koje je dostupno i spremno da vam pomogne kada je potrebno.”

Sajt dodaje da se vreme odgovaranja razlikuje od slučaja do slučaja i broja pitanja. Uveravaju nas da će kladionica na vaš zahtev odgovoriti u roku od nekoliko minuta od vašeg pristupa dopisivanju. Opcija dopisivanja uživo se nalazi u donjem desnom uglu stranice kladionice. Ipak, stranica ne može biti otvorena. Odeljak za dopisivanje uživo ima sliku i dugme sa naslovom “Live Help 24/7”, na koje trebate kliknuti kako biste stupili u kontakt sa članom tima korisničke podrške Betfred-a. Nažalost, klikom na ovo dugme ne pristupate dopisivanju uživo jer bivate prebačeni na njihov sajt.

Na različitim mestima na mreži, možete naći komentare o dopisivanju uživo na Betfred-u. Prošlog maja se korisnik Betfred-a žalio da je kladionica odlučila da sprovede radove na održavanju između trka, umesto u vreme kada se ljudi ne klade ili barem u vreme koje nije popularno kod kladioničara. U februaru je drugi korisnik napisao “Možete li, molim vas, da odblokirate moj nalog, pokušao sam da vas pozovem, ali niko ne odgovara na pozive!” Čak su ostavili svoje korisničko ime na platformi u komentaru na forumu u nadi da će doći do Betfred-a, u šta sumnjamo. Navodno čak ne odgovaraju na pitanja postavljena na njihoj sopstvenoj platformi, a još manje na probleme objavljene na drugim mestima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *