Betdaq dopisivanje uživo

Pretraga sa rečima “betdaq live chat” će vas odvesti  njihovu Zendesk stranicu. Kada ste tamo, videćete link koji kaže “Go back to the BETDAQ website” na samom vrhu. Ovo je zbunjujuće jer nismo došli odatle. Nakon toga sledi “For the quickest response, Live Chat is available here” i link. Kada kliknete na to, uopšte niste preusmereni na dopisivanje uživo. Umesto toga, preusmereni ste na onlajn obrazac na Zendesk-u sa naslovom “BETDAQ Customer Support”. Od vas se traži ime, e-pošta, tema pitanja, broj telefona i poruka. Nismo sigurni koliko ljudi bi htelo da pruži svoje lične podatke na obrascu koji ne izgleda bezbedno. Štaviše, samo je tema pitanja opciona. Sve druge informacije morate uneti.

Ovo se desilo iako smo pristupili sajtu u toku radnih sati dopisivanja uživo, koji su od 9 ujutru do 8 popodne, od ponedeljka do subote. U nedelju bi njihovo dopisivanje uživo trebalo biti dostupno od 9:30 ujutru do 8 popodne.

Postoji informacija da ih možete kontaktirati putem e-pošte, ukoliko to želite. Adresa je helpdesk@betdaq.com.

Ukoliko želite da ih kontaktirate telefonom, brojevi su:

UK: 0870 1781 021 (13p po minutu plus dodatni troškovi vašeg operatera)

Irska: 01 55 66 222

Ostale lokacije: +353 1 55 66 222

Razgovor telefonom je dostupan od ponedeljka do subote, od 8 ujutru do 10 uveče i nedeljom od 9 ujutru do 9 uveče. Prema njihovoj Zendesk stranici, ograničena podrška je dostupna i van ovih intervala. To je između 9 uveče i 9 ujutru svakog dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *