Da li mogu da se registrujem na Betano u Španiji?

Nažalost, razočaraćemo igrače koji žele da se registruju i klade na Betano platformi za klađenje u Španiji jer je ova onlajn platforma zabranjena u ovoj zemlji. Još uvek nemaju licencu za poslovanje u njoj. Možda će u budućnosti kompanija pokušati da prodre na ovo tržište, ali za sada nema specifičnih informacija o tome kada će se to dogoditi.

Zašto ne mogu igrati na Betano-u iz Španije?

Pristup glavnom domenu Betano-a u Španiji je blokiran od strane regulatora kockanja zbog nedostatka licence. Do sada kompanija nije aplicirala za nju i još uvek nema alternativnog linka. U tom pogledu, bolje je potražiti alternativu ovog operatera kockanja ukoliko želite da se legalno kladite.

Mali trik koji možete koristiti za logovanje na Betano iz Španije je korišćenje proxy servera ili takozvanog VPN softvera kao što je ZenMate. Na taj način ćete steći pristup preko druge zemlje u kojoj kladionica legalno posluje. Ipak, nećete imati pristup punom spisku opcija za plaćanje.

Kada će Betano dobiti licencu u Španiji?

Do ovog trenutka, Betano je licenciran u Rumuniji, Nemačkoj, Bugarskoj, Kipru, Grčkoj, Brazilu i Čileu, ali nemamo informacije o njihovoj aplikaciji za licencu u Španiji. Konsultovali smo podršku na sajtu, ali su nam rekli da trenutno ne postoje planovi za širenje brenda na špansko tržište. Ipak, rekli su da to nije isključivo.

Nadamo se da je ova jčlanak bio sveobuhvatan i da ste dobili neophodne informacije. Budite sigurni da ste pogledali i druge ponude sajtova za klađenje i onlajn kazina na našem sajtu jer su neki od njih dostupni i u Španiji. Srećno – sigurni smo da će dobici doći vrlo brzo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *