Bet365 Подршка и дописивање уживо

Вероватно знате да једна од најпознатијих британских кладионица – Bet365 – омогућава корисницима клађење на спортове, казино и покер. Уз то, оператер пружа одличан кориснички сервис који је увек спреман да помогне око регистрације, верификације, плаћања, бонуса и других питања. Ево како да контактирате Bet365 подршку.

Како контактирати Bet365 подршку?

Можете комуницирати са подршком путем дописивања уживо које је доступно 24 сата дневно, шаљући е-поруку са питањем. Такође их можете позвати и добити информације о услугама које вас интересују. Уз ова три начина за контактирање постоји и страница са често постављаним питањима. Погледајмо сада детаљније сваки начин за контактирање Bet365 подршке.

Дописивање уживо – За дописивање са Bet365 подршком морате отворити сајт и кликнути на линк „Помоћ“ који се налази у горњем десном углу екрана. Отвориће се нова страница на чијем крају ћете пронаћи опцију „Контактирајте нас“. Кликните на њу, а затим на „Започни дописивање“ у искачућем прозору. Бићете повезани са запосленим који ће вам пружити неопходну помоћ;

Е-пошта – Други начин за контактирање подршке је путем е-поште. Адреса поште на коју можете слати питања подршци је support-bul@customerservices365.com. Обично одговоре у року од неколико сати, али током дана када је гужва, можете чекати и мало дуже;

Телефон – такође постоји број који можете позвати због информација. Број је 00800 115 4406 и доступан је 24/7. Такође постоји још један број телефона на коме можете добити одговоре на питања: +441782 684 636.

Закључак поводом Bet365 подршке

Не можемо ништа друго осим да препоручимо Bet365 подршку јер особље компаније то заслужује. Они ће решити било који проблем и непрестано су доступни. Уколико желите да разговарате са њима одмах, само отворите дописивање уживо и моћи ћете да причате о темама везаним за услугу кладионице. Наравно да су и друга два начина за комуникацију – телефон или е-пошта – такође доступни и увек их можете испробати. Надамо се да смо помогли будућим и тренутним корисницима сајта. Срећно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Exit mobile version